Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a vélemény az egyéjszakás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a vélemény az egyéjszakás kalandok ről vagy a szexkapcsolatrol?

Figyelt kérdés
2024. febr. 4. 20:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha teged nem zavar oke, izles kerdese
2024. febr. 4. 22:06
 12/14 anonim ***** válasza:
Aki szereti egészségére, az abban résztvevőkön kívül meg senkinek semmi köze hozzá! Nem tartozik idegenekre a szexuális életem, az sem ha csak 1:1-ben vagyok valakivel x idő együttjárás után, de az sem ha hetente megyek orgiákra. Két (vagy több) felnőtt ember eldönti mit szeretne és élvezi az életet :)
2024. febr. 4. 22:24
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Én lányként egyéjszakásban vesztettem el (23 évesen) és nem bántam meg. Persze jó lett volna több tapasztalat meg több szex fiatalon, de sokáig vártam arra, hogy majd jön a nagy szerelem akivel majd elvesztem. De kevés pasi fog meg igazán. 21 évesen voltam akkor 1x igazán szerelmes, de foglalt pasiba. Aztán már úgy voltam vele, hogy már nagyon kívántam a szexet, tudni akartam milyen érzés, elengedtem hogy várjak a tökéletes pasira és alkalomra, mert rájöttem lehet nincs tökéletes alkalom. Aztán valahogy összesodort az élet egy sráccal (egy barátom legjobb barátja) aki nagyon vonzó, magas, izmos srác volt akivel nagyon bejöttünk egymásnak. Nagyon jó kémiánk volt. Kavartunk párszor majd egyszer végre úgy alakult, hogy szexeltünk. Én elmondtam, hogy szűz vagyok, tök normálisan reagált, figyelmes volt, szenvedélyes, jó volt nagyon. A maga módján "tökéletes".

Nem mondanám, hogy ez az "ideális" de felnőtt voltam, fejben teljesen felszabadult, nem volt rajtam nyomás, hogy ennek jónak kell lennie, de igazából nagyon élveztem az egészet. Maga a szex semmi extra nem volt, de a hangulat nagyon jó.

Persze jobb egy kapcsolat, ahol a másik (szerintem ideális esetben a legjobb barátod is egyben), de egy egyéjszakás is lehet jó, szórakoztató, felszabadító, egyszerű. Csak tudni kell mit várhatsz tőle és mit nem.

Ennek ellenére nem csináltam rendszert belőle.

2024. febr. 5. 12:03
 14/14 anonim ***** válasza:

Én szeretem az egyéjszakásokat, nekem általában jól sikerülnek.

(nem kérek férfiaktól privátot, mert én is az vagyok)

2024. márc. 17. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!