Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szabályok vannak, ha az ember a szexkapcsolatok, egyéjszakás kalandok világában barangol?
A jövőben egy projectet akarok létrehozni: meg szeretném dönteni az egyik példaképem, Giacomo Casanova rekordját, aki 122 nővel feküdt le. Igazi, felejthetetlen kaland lesz ez, mivel abban is utánozni akarom a Mestert, hogy utazgatás közben innen is, onnan is, le akarok feküdni nőkkel.
Tippeket, tanácsokat kérnék, hogy mire érdemes figyelni, hogy minél sikeresebb legyek.
Off, de azért leírom: mentális problémáid vannak, amikkel te magad sem vagy tisztában, a céljaid erről árulkodnak.
Amúgy mindig használj óvszert legalább. Az a minimum. De ha ennyi nővel akarsz lefeküdni, a nemibetegségektől az sem ment meg, sem téged, sem a partnereidet sajnos. Szóval te egy kétlábon járó fertőző petricsésze leszel, ha ez sikerül.
Szokták mondani hogy aki ennyire számolja a nőket, azoknak könnyű dolguk van mert egy nő sem "tapsolja vissza" őket 😀
Sok sikert a rekordhoz. A társadalom nevében kérlek, használj mindig gumit. Ne kövesd el szüleid hibáját :)
Semmiféle mentális problémám nincs, csak te túlságosan konzervatív vagy ahhoz, hogy megérts engem. Magyarázkodni viszont nem fogok, mivel teljesen normális amit csinálok, és számos pasi ugyanezt tenné, ha képes lenne rá.
Köszönöm a tippeket.
Viszont nem elégszem meg 2-4 nővel el szeretném érni a 122 nőt.
Szeretnék majd öregen úgy meghalni, hogy előtte elmondhassam előtte a családomnak, hogy rengeteg nővel voltam együtt. Sok célom van az életben, és akarok egy ilyen korszakot is.
Miután megvolt a 122 nő, új projektbe kezdek: talán valóra váltom egy másik álmomat is, hogy biológia tanuljak az egyetemen. De az még nagyon odébb van.
Ha tizenéves vagy, akkor kezdj el sportolni, vágass jó frizurát, lakjál külön (legyen hová bármikor hozni a nőket).
Felrakni az összes társkeresőt, minden hétvégén buli pénteken és szombaton. Akkor, ha ügyes vagy, évente kb. 20 nő hozható.
5-6 év alatt meglehet.
És igen, húzzál gumit.
Én abból indultam ki, amit az én időbeosztásom megengedett. Ha csak az volt a célom, hogy húzzam a strigulákat. Hétvégén el tudtam menni buliba, szórakozóhelyekre. De ha akkor nem jött össze valami, akkor nem mindig volt időm vagy kedvem később randizgatni a megszerzett kontaktokkal, hogy majd egyszer lefeküdjünk. Így nagyjából havi 1-2 csaj összejött, de azok úgy, hogy megismertem este és már akkor haza is vittem.
Fizetős lánynál sosem voltam. Ez azért lényeges. Ha valakinek sok pénze van, pár hónap alatt is összehozhatja a 100+ mutatót.
6-os voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!