Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elmerengtem a szexkapcsolaton...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmerengtem a szexkapcsolaton és az egyéjszakás kalandokon, ti hogy éltétek meg?

Figyelt kérdés

Olvasgattam itt is, véleményeket, meg szétnézve az ismeretségi körömben is sokan mennek/mentek bele egyéjszakás kalandba vagy interneten megismerkedtek majd úgy szexbe, később szexkapcsolatba (persze, ekkor valószínű bejött a dolog).

De!

Most vonatkoztassunk el attól az esetektől, ahol részegek voltak a felek, vagy jól jött össze az éjszaka és a kapcsolat.

Nálam a gondolatmenet, itt bukott meg.

Tegyük fel, itt vagy egy társkeresőn, megismerkedem egy férfival és nagyon jól elbeszélgetünk, már forró köztünk a hangulat, leírjuk, hogy mit szeretünk, mi a vágyunk, mit élvezünk. Megvan a képcsere, a találkozó, valóban még külsőre be is jövünk egymásnak és ott találjuk magunkat az ágyban.

De, és itt akadtam meg…

Mi van abban az esetben, ha a partnerrel valami baj van? Legyen itt a hiba a nőben vagy a férfiben mindegy. Például:

- hiába írta le izgatóan mit tenne, ha a valóság katasztrófa.

- Bénázik az ágyban, nem olvas a jelekből.

- Hamar elsül.

- Mégsem, olyan jó az ágyban, mint állította.

- Vagy a testszagától, vagy valamelyik testrészétől megundorodsz.

Ebben az esetben is, ha már belementetek… akkor, hát szex a vége, maximum nem találkoztok többet, de nem kínos ez?

Vagy, ha stimmel is minden, beveted a jól bevált módszereidet, mert magabiztos vagy, mivel az eddigi partnereidnél ez bejött, de neki ez nem tetszik, akkor nem éreznéd úgy magad, mint egy kis buta kezdő és nem egy hatalmas bénázás lenne az egész?

Vagy megfelelő kommunikációval ez orvosolható, de az nem rontja el az élményt?

Vagy csak velem van baj és túlgondolom a dolgot, és ezért nem értem, az ilyen kapcsolatok lényegét?

Ha valaki válaszol őszintén akár itt, akár privátban, azt megköszönöm. (Csak kíváncsiságból érdekel.)

Kellemes délutánt nektek!

2017. febr. 2. 15:41
 1/6 anonim ***** válasza:
69%
Volt egyéjszakásom, de rájöttem, hogy ez nem az én világom. Nem kell, hogy szerelem és járás is legyen, volt előtte tartós szexkapcsolatom és nem is szerettem bele, csak jól elvoltunk néha. De valahogy az ilyen rövid ismertség utáni egyszeri alkalom nem jött be, kell azért ráhangolódás a másikra és sokkal jobb ha már valamennyire kiismertétek egymást.
2017. febr. 2. 15:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Értelmes emberek közt kommunikációval ez orvosolható. Nyilván nem a legjobb azt hallani, hogy "Bocsi, de mégsem vagy olyan jó, mert..." bármilyen tapintatosan is közöld, de még mindig jobb, mint a megjátszás, mert azzal csak konzerválódik a probléma és nem fogja érteni miért nincs folytatása és javítani, változtatni sincs lehetősége.
2017. febr. 2. 15:51
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ehhez is fel kell nőni ;-) Simán lehet kommunikálni bármit ilyen helyzetben, főleg, ha ismerkedés alatt ezt már le is leveleztétek, cseteltétek. Sokan ott buknak meg, hogy gép mögött nagy a szájuk, de élőben nem. Arra figyelj, hogy aki élőben ugyan olyan közvetlenül folytatja, mint ahol levélben abbahagytátok, azzal nagyon nagy eséllyel lehet beszélni, kommunikálni közben is és nem lesz gond.

Évekig ismerkedtem neten, voltak alkalmi kapcsolataim bőven, de nem kevés hosszabb-rövidebb szexkapcsolat is. Szexkapcsolat természetesen azért mert bejött, alkalmiak meg mondjuk olyan tízből egy-két csalódás volt. Mondjuk én csak hosszabb levelezés és több képcsere után mentem bele bármibe és elég jól tudtam szűrni a kamukat :-)

2017. febr. 2. 16:02
 4/6 A kérdező kommentje:

Ezek szerint, valóban csak túlgondolom a dolgot. :)

Köszönöm a válaszokat!

2017. febr. 2. 16:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Az egyéjszakás kalandban pont az a jó, hogy ha nem jött be, akkor soha többé nem találkoztok. Így nincs kínos feszengés.
2017. febr. 2. 17:08
 6/6 icu75 ***** válasza:
Nekem volt hosszabb ideig tartó szingli időszakom. (nem akartam komolyat,oka lényegtelen) nyilván egy korrekt, megbízható, szexben rutinos, szimpatikus férfit szerettem volna tartósabb szexkapcsolatra. Ha nem klappoltak a dolgok akkor nem volt értelme második alkalomnak. Így lett pár egyéjszakás. Természetesen volt olyan eset is hogy nekem ok lett volna a férfi, de én nem feleltem meg vagy csak skalpot vadászott.
2017. febr. 2. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!