Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik prostikhoz jártok, veletek volt már, hogy átvertek vagy lehúztak titeket?
Tehát, hogy nem azt adta a kifizetett árért, amit előre ígért. Vagy előjátéknál direkt úgy kézimunkázott vagy oralizált, hogy gyorsan, idő előtt elmenjetek. Vagy bármi hasonló. És ha igen, mit csináltatok?
Én Hollandiában élek, Amszterdamban szoktam bemenni red light girlökhöz. Általában kapom azt, amit megbeszélünk, de néha bizony belefutok lehúzásokba. Olyankor szívesen lereagálnám valahogy indulatosan, de inkább visszafogom magamat, és csak szó nélkül elhúzok, nehogy egy strigó vagy ilyesmi is ott lebzseljen a közelben.
10
Mit lehet ilyenkor csinálni? Nem nagyon pörlekedtem, mert egyrészt amúgyis eléggé konfliktuskerülő vagyok, másrészt még a végén rám hívja a kancigus stricijét...
Nem kell nekem a balhé. Ha ilyen, úgyis megszívja egyszer... És nem a f szt 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!