Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól járhat egy férfi azzal, hogy komolyabb szádékkal nem ismerkedik a nőkkel, hanem élete végéig csak prostikhoz jár?
Figyelt kérdés
2023. júl. 5. 08:42
1/25 A kérdező kommentje:
,,szándékkal"
2023. júl. 5. 08:43
3/25 anonim válasza:
Semmilyen szempontból sem. Nem lesznek gyerekei.Lehet, hogy nem is akar. Kevesebb szex. Mert aki minden nap kívánja, mint én, nincs az a pénz, ami elég lenne rájuk. Hiányzik a szexből az érzelem, intimitás, romantika, ezeket soha nem kapod meg. Rövidebb ideig élsz. Statisztika. Idős korodra nem lesz, aki ápol.
4/25 anonim válasza:
Jól járhatsz azzal, ha minden nap chipset eszel és kólát iszol? Csakis azt? Nagyjából így hat a prostizás a szexuális életre.
5/25 anonim válasza:
Szerintem igen. Én is így teszek, mint te. Egy nyaralásra simán kell, ha barátnőd van 2000 €. Tudod mennyit prostizol abból? Sokat... gyerekek nekem sem kellenek.
6/25 anonim válasza:
Attól függ, hogy mennyit akarsz szexelni. Ha havi 1-2 elég, akkor a prosti jobb. Ha napi 1-2 kell, akkor barátnő a jobb.
7/25 anonim válasza:
A prostizás előnyei és hátrányai:
+ olcsóbb, mint egy barátnőt/feleséget fenntartani
+ ha csúnya vagy, akkor is van rá lehetőséged
+ nem kell kompromisszumot kötnöd, olyan szép nőt választasz, amilyet akarsz
+ a prosti nem féltékeny, ha másik prostihoz mész
+ a prosti nem hazudja, hogy szeret
+ a prosti hisztijeit nem kell egész nap elviselned
+ a prosti mindig szexel veled, amikor neked kedved van
- ciki, ha kiderül
8/25 anonim válasza:
ez rendkivul ciki, nagyon szanalmasan hangzik. egy fabatkat se erne az az ember, aki igy el.
9/25 anonim válasza:
Mi ez a baromság, hogy olcsóbb kūrvázni, mint barátnőt / feleséget tartani? 😆🤣
Ti mennyit költötök egy partnerre két szex között?
10/25 anonim válasza:
#9 Egy barátnő/feleség százezrekbe kerül havonta. Ha nem minden nap jársz prostikhoz, hanem mondjuk hetente kétszer, simán olcsóbban megúszod. És még így is simán lehet, hogy többet szexelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!