Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen korosztály jár leginkább a prostikhoz?
Segítek!
Az idős azért mert már öreg.
Nincs mit.
Én 19 éves korom óta rendszeresen járok, már 5 éve…
Voltam vagy 30 hirdetőnél, de van 3 akihez rendszeresen visszajárok.
Többnyire csodálatosak a prostik.
#4.
Azért mert csak szexet akartam, gyorsan, komolyabb energia befektetése nélkül…
Aztán megtetszett ez a világ, egy csomó nő tök aranyos, azzal a hárommal akit említettem pedig össze is haverkodtam.
Kapcsolatot nem szeretnék, nincs hozzá erőm, viszont így megkapom a szexet is, meg a női társaságot is, melyekre azért néha vágyom és még csak el sem köteleződöm…
Ha lenne egy csajom, azzal azért nem szakíthatnék akármikor.
És valószínűleg nem szeretném eléggé… Nálam ez nem úgy működik, hogy “már XY randink volt, illene beleszeretnem”.
#6.
Hát a prostik imádnak, mert el tudnak velem lazulni, mivel abszolút nem vagyok kontrollmániás, sőt…
Kvázi egyáltalán nincsenek elvárásaim. Ha rosszul éreztem magam, akkor nem megyek vissza és ennyi, de még csak szóvá sem teszem ha nem csinálták meg amit megbeszéltünk… Csak simán elfogadom.
#7.
Másképpen gondolkodunk a szerelemről.
Én nem akarom, hogy a szerelem keresése határozza meg az életemet. Vannak egyéb céljaim…
Ha jön a szerelem, akkor jön és jó (nem zárkózom el egy prostitól sem, mert ugyanolyan ember Ő is), ha nem hát nem.
De én nem fogok olyan kapcsolatokba belemenni, ahol eleve nem érzek semmit, csak azért mert én mindenképpen meg akarom találni a párom (nincs ilyen hogy “pár”).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!