Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amíg egy 30as férfi nem rendezi az anyagi helyzetét, addig csak prostikhoz érdemes járnia?
Figyelt kérdés
2021. dec. 9. 23:49
1/22 anonim válasza:
Mi köze az anyagi helyzetnek a szexuális élethez???
2/22 A kérdező kommentje:
Csak ennek függvénye, ahogy tapasztalom.
2021. dec. 9. 23:55
4/22 anonim válasza:
Én 31 éves vagyok, pont így vagyok vele, hogy amíg nincs rendesen pénzem neki se állok csajozni. Nyilván nem hasraütésből mondom, hanem tapasztalat, hogy nem érdemes. Egy barátnő sok eneriga, idő és pénz az elején főleg. Na ehhez most nekem nincs kedvem.
5/22 anonim válasza:
Mondjuk ha nincs rendezett anyagi helyzeted, akkor biztos prostikra kéne elszórni a pénzt?
6/22 A kérdező kommentje:
Olyan nő úgy sem létezik, aki összeállna velem, így mit veszítek az alkalmi prostizással,?
2021. dec. 10. 00:07
8/22 A kérdező kommentje:
Az alkalmi ürítés többet ér a semminél.
2021. dec. 10. 00:10
9/22 anonim válasza:
7-es hagyjad, nem érti. Fulladozik ő is meg a többi férfi az önsajnálatba, hogy két kedves szavukra nem cuppanak a nők a farkukra. Megy az áldozati szerep nekik rendesen. Menjenek csak prostikhoz. Ahelyett, hogy javítanának magukon.
10/22 anonim válasza:
30-asként lehet, nem tudom. De mit csináltál 14 ....30 között?????? Ültél a sarokban és fényesitetted a bohockát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!