Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Amíg egy 30as férfi nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amíg egy 30as férfi nem rendezi az anyagi helyzetét, addig csak prostikhoz érdemes járnia?

Figyelt kérdés
2021. dec. 9. 23:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
39%
Ennyi idősen már règ elkelt az, aki èr valamit.
2021. dec. 10. 00:43
 12/22 anonim ***** válasza:
83%
Nem pénzéhes primkó díszribikre kéne hajtani. Én gyakorlatilag az összes csajommal úgy jöttem össze, hogy fogalmuk sem volt az anyagi helyzetemről.
2021. dec. 10. 00:46
 13/22 anonim ***** válasza:
72%

Én is. Szerintem eszméletlen lélektelen az a kapcsolat ahol felmerül hogy mennyi pénzed van. Mintha az bármennyire is befolyásolná a külső,belső vonzódást

2021. dec. 10. 00:50
 14/22 anonim ***** válasza:
75%

Az első, amit nem értek, hogy 30+ férfinak milyen anyagi helyzetet kell rendezni? Általában ebben a korban már önálló lábakon állnak az emberek.

A második: miért gondolják a lúzerek, hogy a nők kizárólag a pénzes pasik után futnak? Igen, vannak pénzéhes pitsák, de nem ezeket kell hajkurászni, mert hosszútávon nincs értelme.

Én 38 éves nő vagyok, de még sosem jártam olyan hapsival, aki tele lett volna pénzzel. Jártam szobafestővel, BKV szerelővel, raktárossal, biztonsági őrrel, stb. Egyikük sem volt Rotschild báró, és nem is érdekelt. Jól éreztem magam velük, és közösen fizettünk mindent. Ételt, nyaralást, mindent.

A “nők a pénzre mennek” szlogennel azok takaróznak, akik képtelenek fejlődni, életképtelenek, vagy félnek a nőktől.

Szexkapcsolathoz meg aztán pláne durván mindegy, mennyi pénzed van.

2021. dec. 10. 00:55
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, mi a párommal elég jól megvagyunk minden téren (szex, lelkiek) pedig alig keresek 240-et, a párom meg kevesebbet.

De persze, ha neked a valami plasztikázott anyagias díszpina kell, akkor igen, rendezd az anyagi helyzetedet.

Biztos boldog életed lesz egy nővel, akit ugyanúgy kvázi megveszel, mint a prostikat...

2021. dec. 10. 02:58
 16/22 anonim ***** válasza:
67%
Gyerekek, ez nem a gazdálkodj okosan, hanem az élet.
2021. dec. 10. 05:11
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Ezt gondolom magadról írod, kérdezed.
2021. dec. 10. 05:47
 18/22 anonim ***** válasza:
90%

Tom Cruise - Jack Reacher című filmjében, megvan az éttermi jelenet?

Pincérlány próbál ismerkedni a főhőssel, mire az ezt mondja a lánynak:

- Bocsánat, de szigorú költségvetés szerint élek.

- Mire a lány kérdi: Ez mit jelent?

- Azt, hogy nekem nem telik magára. Mondja a fickó.

- A lány dühösen: De én nem vagyok prosti, kikérem magamnak!

- Erre: Ja, akkor elnézést, de úgy meg végképp nem telik magára.

2021. dec. 10. 06:03
 19/22 anonim ***** válasza:
59%
Nem azert nincs csajod mert nincs pénzed, hanem mert negatív a kisugárzásod és ez taszítja őket. 30 évesen már illik felmutatni legalább annyit, hogy nem az anyáddal élsz, de amíg nem változtatsz a gondolkodásodon, addig akkor sem lesz csajod, ha tele leszel pénzzel. Nem a pénz hiánya a szűk keresztmetszet, hanem Te magad, amilyen ember vagy!
2021. dec. 10. 07:22
 20/22 anonim ***** válasza:
58%

Lol mi ez a sok önsajnáltató barom itt? Annyira szábalmasak vagytok, hogy ezért nem kelletek senkinek.

Mellesleg ha annyira szar anyagi helyzetben vagy, akkor hogy akarsz prostizni okoska? Talán azt hiszed az ingyen van? Csak mert elárulom, hogy a rendszeres prostizás sokkal drágább, mint egy barátnőt 'fenntartani' :D de látom nem voltatok jók matekból. Sőt ha csak szexkapcsolatról beszélünk, ahhoz pl konkrétan egy forint se kell:D még párkapcsolathoz valamivel több pénz kell a közös programok stb miatt, persze nem muszáj ott se utazni vagy étterembe járni, de azért néha szeretnek az emberek kinozdulni, ami pedig pénz. De egy szexkapcsolatban nincsenek randik, az nem kerül egy forintjába se az embereknek. Na jó de, lehet veszel egy bort az estére:D bele ne rokkanj.

Annyira buták vagytok, hogy ezzel és a frusztrációtokkal mindenkit elkergettek. Egy ilyen pasi aki nem hajlandó felelősséget vállalni semmiért, áldozati báránykát játszik nonstop, nem képes alapvető kommunikációra, rohadtul nem nedvesíti a puncit. Az ilyeneket nem nézik a nők férfinak. Ez a ti bajotok. Sok meló lenne normális embert faragni belőletek, ezért inkább neki se kezdtek. Viszont akkor viseljétek is a következményeket...

2021. dec. 10. 08:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!