Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány férfi jár prostikhoz?
Figyelt kérdés
Múltkor kiraktam az oldalra egy szexuális fertőzésekkel, és prostituáltakkal kapcsolatos kérdést, nagyon meglepett, hogy mennyien válaszoltak, és mennyien is csinálják ezt. A kérdésem, hogy leírnátok lehető legrövidebben, hogy mióta, és miért kezdtetek bele ebbe? Már ha anonim az oldal, korral is? 18/F2022. jún. 2. 22:21
1/9 anonim válasza:
Engem, mint ősrégi k*rvapecért inkább az eredmény érdekelne. Másrészről, kb 130 hölgynél jártam, nulla nemibetegséggel.
2/9 anonim válasza:
Amikor kidobott az első csajom akkor mentem prostihoz mert már majd szétdurrantak a golyóim. Azóta (lassan 20 éve) elég rendszeresen járok, megtetszett hogy ott nem kell kötelező köröket futni, az van amit én akarok stb.
35F
3/9 anonim válasza:
Szerintem a férfiak 80-90%-a volt életében prostinál, és 10-20% jár rendszeresen.
4/9 anonim válasza:
Ki lehet számolni. Nézd meg hányan hirdetik a szolgáltatást, szorozd meg 5-el, kb annyi prosti lehet. Ezt pedig szintén szorozd meg 5-el kb ennyi férfi jut egy prostira. Néhány tízezer user országos szinten.
5/9 anonim válasza:
Meglepően sokan járnak, csak ugye erről nem szokás beszélni még haveroknak sem, nehogy lebukjanak, vagy valaki elszólja magát. Én is voltam párszor, alkalmi élménynek, változatosságnak mindenképp jó dolog. Masszázs is jó, van amikor csak oda megyek, testnek és léleknek is jót tesz. (42)
7/9 anonim válasza:
Elég sokan, valaki nem is tud róla mert a haverok fizetik neki valami házibuliban, előadva hogy az egy ismerős csaj :D
8/9 anonim válasza:
Szerintem nagyon sokan járnak prostihoz, az ismerősi körömben szinte mindenki volt már alkalmilag, néhányan rendszeresen járnak vissza, egész jól kinéző pasik is. Akik házasságban vagy kapcsolatban járnak el, azok persze nem beszélnek róla.
Én házas vagyok, de a feleségemmel megbeszéltük, hogy időnként ki szeretnék próbálni valami újat (hármas, anál, stb.) amit ő vagy nem tud vagy nem akar megadni, ezért évi 1-2x elmegyek, és bulizom egy jót. Nemi betegségnek szerintem bizonyos óvintézkedések mellett mérsékelt esélye van.
9/9 anonim válasza:
Sokan. Különben a prostik nem tudnának megélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!