Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ilyenkor mi van? Lézezik?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mi van? Lézezik?

Figyelt kérdés
Férfiak, ha sokat van a saját kezél valaki hosszú évek óta akkor már az igazi szex alapból nem lesz jó. Igaz? Vagy valami más ok van olyankor?

#Önkielégítés miatt #Kevés vagy túl inzezív amitől megijed
2024. febr. 4. 08:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem igaz. Nagyon hozzászoksz azokhoz az ingerekhez ami jó és amit te tudsz okozni. Aztán ha a nő nem érez rá, vagy egyszerűen a puncija sem passzol akkor időigényes a hozzászokás
2024. febr. 4. 08:32
 2/7 A kérdező kommentje:
Bakker! Már teljesen ki vagyok ez miatt. 😐
2024. febr. 4. 08:35
 3/7 BohócKolbász ***** válasza:

Mint mindent ezt is meg lehet szokni. Ha túl erősen, túl intenzíven csinálja a férfi akkor az lesz a normális, ha gyengédebben akkor az.

Tudatosan kell visszaállni a szexre. Valószínű hogy rá is szokott a masztira, de ez nem jó. Előbb csökkenteni kell a mennyiségét,apránként. Úgy is le lehet szokni hogy a nő segít neki kézzel vagy szájjal elélvezni.

2024. febr. 4. 17:56
 4/7 A kérdező kommentje:
Jó. Hogy beszéljem rá erre?
2024. febr. 4. 18:05
 5/7 BohócKolbász ***** válasza:

Egyszerűen dobd fel neki az ötletet amikor beszélgettek. Azt is tedd hozzá hogy miért szeretnél te segíteni neki.

Ha feszült lesz mert nem masztizhat, de van lehetőségetek akkor segíts neki te. Kézzel, szájjal, és jöhet maga a szex is.

2024. febr. 4. 18:18
 6/7 BohócKolbász ***** válasza:
Én is szinte minden nap masztizok. Nincs állandó partnerem. Továbbá nem az orgazmus a célom hanem maga az érintés, a simogatás, a dörzsölés. Maga az ingerlés az amiért jólesik, és kívánom. Szexre ettől függetlenül nyitott vagyok mindig, mert szinte mindig azon jár az eszem.
2024. febr. 4. 18:21
 7/7 A kérdező kommentje:
Valahogy megpróbálom, de férfi. Azt jelenti, hogy hiába hallom, nem tudhatok róla. Magánügy ez a dolog. Az, hogy nem képes teljeseíteni azt is valahogy finoman kellene közölnöm. Basz.., de, hogy hogyan? Ismrem és nem akarok bántó lenni. Valahogy terelgetnem kellene.
2024. febr. 4. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!