Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ilyenkor ezt ti hogy értitek?
Felkeresett egy ismerősöm (akivel régebben a szexet terveztük) h majd találkozhatnánk.. Múltkor feljött hozzám akkor nem akart szexelni, de most mindig írja h fussunk össze.
Annyit írt h megakar dugni, és h hogyan, de én erre azt mondtam h nem lehet (mikor azt írtam h igen akkor túl könnyelművé vált, és asszem van valakije is) és kitalálta h csak feldug vmit a fenekembe és h annyi nekem is beleférne.
Akkor tényleg nem akar szexet, vagy csak a kedvemet akarja meghozzni hozzá?
Meglehet :D
Amúgy én 24 a pasi 31 éves
És mielőtt jönnétek azzal h ez kamu akkor mondanám h tényleg nem az.
Csak nem tudom hova tenni a srác viselkedését. H egyszer megdugna utána meg már nem erőlteti
Ez neked simán belefér, hogy csak úgy valaki felmegy hozzád megdugni és megy tovább? Sőt! Te simán dugatnád magad, de most morcos vagy, mert a másiknak éppen mást kell dugnia!?
Majd Te is sorra kerülsz, ha éppen ráér. Ha nem, akkor várj tovább, ameddig majd arra jár ráérős idejében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!