Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ilyenkor ezt ti hogy értitek? L
Ha egy pasi napokig könyörög szinte egy képért, és nagy nehezen küldök neki( nem szeretem magam fotózni) azt írta rá h szexi és h lehet h az övé leszek.
Ez azt jelenti h még ő sem tudja h mit akar tőlem?
Előbb inkább kérdez.
Már többször taliztunk😅
Azt jelenti, hogy ez egy szánalmas idióta.
Nekem ilyet írna valaki...fuh mit kapna a nyomorékja. Persze nem mindenkinek van egészséges önértékelése. Nyugodtan ismerkedj tovább ezzel a fasszal, aki benyögi hogy meg fog baszni.
Nem értem. Olyan fotót küldtél magadról, amit másnak nem mutatnál?
Ettől függetlenül, szeretne veled testi kapcsolatot is, még ha ilyen kissé szokatlan módon is fejezte ki magát.
Én is szoktam azt mondani csinos lányoknak, hogy az övék leszek, ha akarják. Nevetni szoktak ugyan rajta, de még egy se mondta azt, hogy rendben.
(Akikkel kapcsolatba kerültem, azokkal nem bohóckodtam.)
Igen. Egy alvós szettes fotót, de persze semmi olyan nem látszik rajta.
Azt elfelejtettem megemlíteni h mi ismerkedésünk elején azt beszéltük h max csak szexelnénk egymással mert a távolság miatt nem tudnánk kapcsolatban lenni. Szval az h ha azt mondja h megd*gna azzal nincs nagy gond, csak olyan mintha egyszer akarna egyszer meg nem.
Legalább nem olyan mint sokan mások h első randin megakarnak dugni és nem lehet levakarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!