Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nők szeretitek ha az edző terembe egy pasi meg nézi a testeteket? Ilyenkor direkt húztok olyan gatyát pólót hogy a bugyitok melltartótok látszódjon?
#6, ha szerinted a nők edzőteremben a férfiak miatt vesznek fel sportmelltartót és cicanacit, miért van szinte mindenki ilyen szettben olyan edzőtermekben, ahova csak nők mehetnek be?
Talán azért, mert valóban ez a kényelmes, és ilyen helyen nem kell attól félni, hogy zaklatni fognak?
Szerinted miért edz sok férfi izompólóban, mély "dekoltázzsal", meg ha tehetik, félmeztelenül? Ugye azért, hogy edzés közben/után nézegethessék magukat a tükörben, milyen izmosak?
Megfordult a fejedben, hogy a sportmelltartó ugyanezt a célt szolgálja? Én is szoktam nézni magam edzés közben, és gondolom is, hogy aztamindenit, micsoda izmok.
Szerinted miért eddzenek a férfiak rövidnadrágban? Nem tán azért, mert így nem akadnak fent semmiben, és nem lesz melegük olyan gyorsan? Esetleg a testre simulós cicanadrág (ami nagyon vékony, nem tart bent szinte semmi hőt), vagy rövidnadrág ugyanezt a célt szolgálja a nőknél?
A hozzád hasonló férfiak miatt egyre elterjedtebbek a kizárólag nőknek szóló edzőtermek, én is ilyenbe járok itt Hollandiában. Legyetek büszkék magatokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!