Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok nők szeretitek ha az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nők szeretitek ha az edző terembe egy pasi meg nézi a testeteket? Ilyenkor direkt húztok olyan gatyát pólót hogy a bugyitok melltartótok látszódjon?

Figyelt kérdés
2023. nov. 30. 21:16
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Nem. Kifejezetten olyan órákra járok, ahol csak nők vannak. Edzeni megyek, nem tenni magam, a melltartóm egy sportmelltartó, ami kicsit le is szorít, a bugyim és a nadrágom meg kényelmes, nem mutatós.
2023. nov. 30. 21:26
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
Ha kulturált, nincs vele baj
2023. nov. 30. 22:14
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Edzeni megyek oda, olyan ruhában, ami ehhez kényelmes. Ez nem felhívás keringőre, a hideg kiráz az összestől, aki másodperceken keresztül néz.
2023. nov. 30. 22:20
 4/8 anonim ***** válasza:
67%
Ne legyél ennyire ostoba!
2023. nov. 30. 22:34
 5/8 anonim ***** válasza:
89%
Nem. Edzettem már én is sportmelltartóba és cicanadrágban is, de szimplán azért, mert ez a kényelmes. Nagyon kellemetlenül éreztem magam amikor férfiak nézegettek, vagy leszólítottak. Most már ezért csak olyan kondiba járok, ahol van külön női részleg
2023. dec. 1. 01:25
 6/8 anonim ***** válasza:
3%
Persze hogy edzeni mennék. A dekoltazsos felsőt is azért veszítsék fel, mert kényelmes! Melleket azért rakjatoj ki mert magatoknak akartok tetszeni, nem másnak. Hagyjuk már! Itt őszinte választ nem fogsz kapni kérdező!
2023. dec. 1. 05:02
 7/8 anonim ***** válasza:
86%

#6, ha szerinted a nők edzőteremben a férfiak miatt vesznek fel sportmelltartót és cicanacit, miért van szinte mindenki ilyen szettben olyan edzőtermekben, ahova csak nők mehetnek be?

Talán azért, mert valóban ez a kényelmes, és ilyen helyen nem kell attól félni, hogy zaklatni fognak?

Szerinted miért edz sok férfi izompólóban, mély "dekoltázzsal", meg ha tehetik, félmeztelenül? Ugye azért, hogy edzés közben/után nézegethessék magukat a tükörben, milyen izmosak?

Megfordult a fejedben, hogy a sportmelltartó ugyanezt a célt szolgálja? Én is szoktam nézni magam edzés közben, és gondolom is, hogy aztamindenit, micsoda izmok.

Szerinted miért eddzenek a férfiak rövidnadrágban? Nem tán azért, mert így nem akadnak fent semmiben, és nem lesz melegük olyan gyorsan? Esetleg a testre simulós cicanadrág (ami nagyon vékony, nem tart bent szinte semmi hőt), vagy rövidnadrág ugyanezt a célt szolgálja a nőknél?

A hozzád hasonló férfiak miatt egyre elterjedtebbek a kizárólag nőknek szóló edzőtermek, én is ilyenbe járok itt Hollandiában. Legyetek büszkék magatokra.

2023. dec. 1. 10:46
 8/8 anonim ***** válasza:
20%
Én is tárogatok testszínű leggingszben bugyi nélkül és semmi.
2023. dec. 1. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!