Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak az idősebb férfiakat érdekli a BDSM?
Itt is, és smpixien is csak 35 feletti, de inkább 40 pluszos domok vannak, ami nekem (22/l) korábbi trauma miatt nem jöhet szóba, huszonévesek viszont alig vannak.
Miért lehet ez?
A fiatalok között sokkal kevesebb a dom.
Nem csak azért mert tapasztalatlanok, hanem mert önmagukkal sincsenek még tisztában.
Én is inkább perverznek tartottam magam 30-35 éves koromig. Utána jöttem rá, hogy valójában mindig is ez érdekelt.
Szóval, sok sikert, de nem fogsz jót találni..
Na jó nem tagadom, hogy korom miatt van mit tanulnom, meg hogy talán más a jellemem mint egy nálam 20 évvel idősebbnek és biztos más lehet egy 40-es a BDSM terén mint egy 20 éves, de valahol mégis el kell indulnia az embernek. Azt meg személy szerint azért kötve hiszem, hogy az idősebb automatikusan megbízhatóbb, a fiatalabb meg biztosan megbízhatatlan, a mentális zavar az nem kor függvénye.
24/F
Azért lehet az hogy jobbára idősebb férfiak vannak (mint én is), mert ehhez kell egyfajta érettség, meg gondolj bele, a BDSM nem jön szembe veled az utcán. Valahogy rá kell találni, az pedig idő, sokszor nyelvtudás kérdése vagy szerencse.
A legtöbb ember azt se tudja hogy van ilyen szó, hogy BDSM.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!