Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért csak az idősebb férfiaka...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak az idősebb férfiakat érdekli a BDSM?

Figyelt kérdés

Itt is, és smpixien is csak 35 feletti, de inkább 40 pluszos domok vannak, ami nekem (22/l) korábbi trauma miatt nem jöhet szóba, huszonévesek viszont alig vannak.

Miért lehet ez?

febr. 2. 17:27
1 2
 11/19 bedrik ***** válasza:
49%
Egy 20 éves dom az a vicc kategória...
febr. 3. 07:18
 12/19 anonim ***** válasza:
42%
Huszonéves f vagyok, dom.
febr. 3. 12:28
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
És ehhez minek neked bdsm-kereső?! Játszod itt az eszed a nagy semmire és még annyit sem tudsz hogy egy igazi férfi mindent megadna neked. De álljál csak le a kisgyerekekkel továbbra is... Mindenkinek jobb lesz így!
febr. 3. 23:14
 14/19 A kérdező kommentje:
Hogy lehetsz ennyire vérig sértődve azon, hogy egy nő nem akar leállni a korosztályoddal? Ha lenne egy húszéves lányod, valószínű amúgy másképp látnád ezt
febr. 4. 10:05
 15/19 anonim ***** válasza:
66%

A fiatalok között sokkal kevesebb a dom.

Nem csak azért mert tapasztalatlanok, hanem mert önmagukkal sincsenek még tisztában.

Én is inkább perverznek tartottam magam 30-35 éves koromig. Utána jöttem rá, hogy valójában mindig is ez érdekelt.

Szóval, sok sikert, de nem fogsz jót találni..

febr. 4. 15:26
 16/19 anonim ***** válasza:
73%
A dominanciához meg kell èrni. Nem mondom, hogy a 20-as korosztályban 100%, hogy nincsenek jó domok, de valószìnűleg alig akad. Olyan viszont már tömegèvel van, aki elő tudja adni, hogy jó domináns, miközben közel sem az. Önkontroll, megbìzhatóság, empátia, fizikai-szellemi erő, tapasztalat, vezető- ès tanìtókèpessèg... Többek között ezek kellenek hozzá, amik mèg a 30-as korosztályban is ritkán vannak meg megfelelő mèrtèkben. Nem tudom, milyen traumát èltèl meg, de a Bdsm világába való belèpès (szerintem) ott kezdődik, hogy megèrtjük, mit jelent az, hogy a bdsm az egèszsèges felnőttek játèka. Ezèrt szerintem èrdemes lenne (ha kell, segìtsèggel) feldolgozni az esemènyt, mielőtt tovább merülsz a tèmában, mert ìgy fèlő, hogy egy akár ideális partnerrel is sèrülni fogsz. Húszas èveim vègèn járó nő vagyok ès nem volt mèg rossz èlmènyem, igaz, tapasztalatom sem sok. Ennek ellenère, egèszen jól felismerni vèlem azt a tìpust (általában 20-on, 30-as korosztál), akik csak előadják, hogy milyen szuperek, viszont mèg csak önkontrolljuk sincs, nem hogy tanìtókèpessègük. Áldomoknak hìvom ezeket ès sajnos ezek a fiúk egy olyan helyzetben, ahol ki vagy szolgáltatva, előbb fognak rossz èlmènyt okozni, mint egy tapasztaltabb 40-es vagy 50-es fèrfi. Nem azt mondom, hogy ebben a korosztályban csak jó domok vannak, de nagyobb esèlyed lesz találni olyat, aki tènyleg jól bánik veled. Mindezek előtt pedig a traumát èrdemes magadban feldolgozni, ha kell.
febr. 10. 18:16
 17/19 anonim válasza:
100%
A másik oldal se egyszerűbb, dominánsabb korombeli lányt keresek mióta már.. 24/F
ápr. 7. 17:27
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Na jó nem tagadom, hogy korom miatt van mit tanulnom, meg hogy talán más a jellemem mint egy nálam 20 évvel idősebbnek és biztos más lehet egy 40-es a BDSM terén mint egy 20 éves, de valahol mégis el kell indulnia az embernek. Azt meg személy szerint azért kötve hiszem, hogy az idősebb automatikusan megbízhatóbb, a fiatalabb meg biztosan megbízhatatlan, a mentális zavar az nem kor függvénye.

24/F

ápr. 8. 00:06
 19/19 hungaroboy ***** válasza:
82%

Azért lehet az hogy jobbára idősebb férfiak vannak (mint én is), mert ehhez kell egyfajta érettség, meg gondolj bele, a BDSM nem jön szembe veled az utcán. Valahogy rá kell találni, az pedig idő, sokszor nyelvtudás kérdése vagy szerencse.

A legtöbb ember azt se tudja hogy van ilyen szó, hogy BDSM.

szept. 19. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!