Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, akik a tőletek jóval...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akik a tőletek jóval idősebb férfiakat kedvelitek: miért alakult ez így? Mi a legfőbb oka?

Figyelt kérdés
2023. szept. 28. 18:27
A kérdező szavazást indított:
Csak az anyagiak miatt
Mert férfiasabb, magabiztosabb a fellépésük, mint a fiataloknak
Mert gyengédebbek, figyelmesebbek, " jobban tudnak szeretni"
Szexuálisan vonzóbbak
Egyéb
25 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Elsőt leszámítva a többi.
2023. szept. 28. 18:28
 2/9 anonim ***** válasza:
74%

Egy idősebb pasi már nem vadászik

Van elég tapasztalata és kellőképpen odafigyel arra h nekem is jó legyen

Az ágyban tenyerén hordoz és a királynője vagyok

Nem pedig egy újabb lyuk a nadrágszíjjon h ez is megvolt

2023. szept. 28. 18:37
 3/9 anonim ***** válasza:
30%
2,a női logika.
2023. szept. 28. 18:44
 4/9 anonim ***** válasza:
77%

3as ez nem női logika

30 alatt a pasik a legyet is röptiben meg gyerünk csajok igyekezzünk meg sietek a szisztéma

2023. szept. 28. 18:49
 5/9 anonim ***** válasza:
18%
Kérnék egy ilyen csajszit. 55F
2023. szept. 28. 19:23
 6/9 anonim ***** válasza:
93%

Először azt hittem, apakomplexusom van. Már 29 vagyok, de még mindig a 40-50 közötti pasik jönnek be. Jobban kívánom őket, szerintem vonzóbbak, izgatóbbak, mint egy 20-30 éves. A pénz sosem volt nálam döntő érv.

A magabiztosság viszont az. Enyhén sub vagyok, beindítanak a domináns férfiak. Kedveltem már tiniként is a fiatal, visszafogott rossz kislány szerepét, aki alig várja, hogy az enyhén őszülő, borostás fickó, akire csorgatja a nyálát, alaposan megpakolja.

2023. szept. 28. 20:42
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Anyum és apum között 17 év korkülönbség van. Apa nélkül nőttem fel, 5 éves korom óta nem az életem része. Gondolom ez is egy ok, hogy vonzódom az idősebb férfiakhoz, de persze férfiasabbnak, tapasztaltabbnak tűnnek ami számomra nagyon vonzó. 26n
2023. szept. 28. 20:55
 8/9 anonim ***** válasza:
85%
De mekkora a maximum kor különbség, ami nektek még belefér?
2023. szept. 28. 20:57
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
2,3,4 mind igaz. Eleinte csak kb velem korú srácokkal voltam, aztán egyszer viszonyom lett egy jóval idősebb Férfival. Azóta csak idősebbekkel voltam, mostani páromat is beleértve.
2023. szept. 29. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!