Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az idősebb férfiak sokszor jobban szeretik a fiatal nőket, akkor az idősebb nők miért nem szeretik a fiatal férfiakat?
Azért mert a fiatalabb nőnek egy idősebb férfi meg tudja adni amire vágynak, mint szexben, mint egzisztenciálisan.
Az idősebb nőnek mit tud adni egy fiatal pasi?
Mire oda jut egy nő, hogy 30+os lesz, addigra elég sok mindent tapasztalt a pasik és a szex terén. Egy fiatalabb nem tud neki túl sok mindent adni és sok újat mutatni. Sőt...(esetleg ennyit: Elég lesz-e a férfiasságom, ha nem tetszik a nő p.ncija inkább dobom, nyalni nem szeretek, mert hal szagú a p.na, de szo.pj le mert én ezt elvárom. ) az elvárásoknak meg is kell felelni, amit nehéz megugrani. Amit meg fel tud mutatni egy fiatalabb férfi... anyagilag és mentálisan is... nem sok jóra biztat.
Jaja, én amikor 18 voltam, egy 30-as anyuka hajtott rám. Na jó nekem is bejött már elötte is, de ha ő nem akarja, sosem lett volna semmi köztünk!
A hüvösvölgyi nagyrét mellé jartunk ki trabival szexelni😜
De volt mikor ott egy közeli kis reptér szélén a fák tövében szexeltünk. A punciját sütötte a nap! De rég volt. Sokáig szexeltünk ott is. Akkor meg is jegyezte,h milyen sokáig bírom.. 😜
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!