Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mi az igazság a nők szeretik az idősebb férfiakat vagy általában nem és csak a pénz miatt vannak idősebb férfiakkal?
Állatoknál is így van.
A tehenek is a hatalmas erős domináns idősebb bikával hetyegnek,míg a fiatal kiskalózokra senki nem kiváncsi.
Én meg pont ennek a fordítottját látom. 40x éves férfi 50x éves nővel...
Egyébként ez egy baromi nagy általánosítás, egy csomó negyvenes pár pl egyidős.
És nem feltétlenül az érdekel egy 40x éves férfiban 30x éves nőként, hogy van-e pénze, háza, stb., még csak nem is az, hogy milyen egyéb státusz-szimbólumokat gyűjtöget, milyen pozícióban dolgozik, mekkora befolyással van másokra, hanem hogy fel tudok-e nézni rá, mint emberre/férfira. Jó ember-e, egyenlő félként bánik-e velem, nőnek érzem magamat mellette vagy cuki kislány vs. pótanyuka kell neki, számíthatok-e rá, ha nehéz helyzetbe kerülök (nem feltétlen anyagilag), és én akarok-e vele lenni akkor is, ha szar kedve van és nehéz elviselni. Meg tudjuk-e osztani egymással az örömünket, stb. Na meg persze, hogy baromira vonzódok-e hozzá és nem csak úgy első blikkre, hanem akár hónapok múlva is. Ezek számítanak nekem, életkortól függetlenül. De én csak egy nő vagyok a sok 30-as közül, szóval... 🤪
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!