Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy indulnak az alkalmi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy indulnak az alkalmi kapcsolatok? Célirányosan? Mindkét fél tudja,hogy ez csak alkalmi lesz? Ezt elotte meg kell beszelni?

Figyelt kérdés
Meddig mukodhet egy alkalmi kapcsolat? Mi vethet veget neki? Van hogy a masik tobbet akar?
2024. febr. 2. 12:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha független vagyok, úgy indul az alkalmi is mint egy normális, a csajjal/ nővel beszélgetek, megismerem, nem rögtön térünk a lényegre.. És véget vethet az unalom, hogy valaki talált egy másikat, vagy valóban, hogy az egyik többet akar.
2024. febr. 2. 12:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálam célirányos volt. Találkoztunk, jól éreztük magunkat. Mikor elbúcsúztunk, nem tudtuk, lesz-e következő alkalom. Akár lehetett is volna, de végül úgy alakult, hogy nem lett.
2024. febr. 2. 12:35
 3/7 anonim ***** válasza:
63%
Van hogy le van tisztázva az elején, van hogy ismerkedés közben derül ki hogy valami miatt nem akarnak komolyat. Általában az vet véget neki hogy valamelyik fél többet akar. Nekem eddig minden szexpartnerem többet akart egy idő után.
2024. febr. 2. 12:36
 4/7 A kérdező kommentje:
oke oke. En kicsit masra gondoltam. Pl athivom a szomszedasszonyt hogy nyaljunk el egy fagyit. De nincs koztunk semmi. Gyorsan megvan a picsipacsi es mehet is haza. nekem is jo napom volt.
2024. febr. 2. 12:37
 5/7 anonim ***** válasza:
63%
Nálam még nem volt soha hogy alkalmi, mert eddig minden csaj többet is akart, és hát én sem mondtam nemet!
2024. febr. 2. 13:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Mindegyik máshogy, van ahol mindkét fél tudja, hogy alkalmi lesz de élvezed az életet, van ahol szinte spontán alakulnak a dolgok, benne van a pakliban a folytatás, de mégsem olyan jó az együttlét és csak egyszeri alkalomra korlátozódik.
2024. febr. 2. 13:44
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Eleve olyan stílusban folytatom le az ismerkedést, hogy a cél előre ismert lehessen.
2024. febr. 2. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!