Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerintetek tényleg belefér alkalmi szexnél? Vagy csak én vagyok túl érzékeny?
A srác, akivel legutóbb voltam, folyamatosan a seggemet csapkodta, amikor csak hozzáfért szex közben, és a pillanat hevében nem tiltakoztam, de azért egy idő után már eléggé fájt, és a végén néztem is, hogy rendesen látszott a tenyere nyoma, még tiszta vörös volt a fenekem.
Szóvá tettem, hogy ez kicsit túlzás volt, de kb. megsértődött, hogy szerinte egyáltalán nem volt durva, és a lányok ezt bírni szokták. Ti kinek adnátok igazat?
Miért nem szóltál közben? Nem csak szopásra lehet használni a szádat...
Én szeretek fenekelni, szoktam is a partnereimet, de ha jelzik, hogy nem jön be nekik, vagy túl sok, akkor nyilván egyből abbahagyom.
A legközelebbi hasonló idiótánál vegyél elő egy 25 centis dildót és "ez szokott tetszeni a fiúknak" szöveggel told fel a púzójába, vagy orálnál rágcsáld meg a fószer dákóját "ez szokták bírni a srácok" alapon.
Na pont ennyire barom volt ez a csávó is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!