Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akik alkalmi szexnél nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik alkalmi szexnél nem védekeznek gumival, nem félnek hogy elkapnak valami betegséget?

Figyelt kérdés

Vagy egy új párkapcsolatnál is akár. Nem feltétlen indít az ember friss std teszttel, mondani meg bárki bármit mondhat. Mikor, kivel volt együtt.

Volt már rossz tapasztalat ezzel kapcsolatban?

2024. jan. 30. 11:22
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem féltem, de már nem csinálok ilyet. Sosem kaptam el semmit, pedig rendesen odatettem magam.
2024. jan. 30. 11:54
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Magyarországon kb 5000 nemi beteg van. Nyilván nem azt mondom hogy irracionális nemi betegségtől félni, de azért vannak ennél jóval reálisabb veszélyek az életben...
2024. jan. 30. 11:56
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ja és egyébként meg azt sokan nem tudják, hogy az orállal is el lehet kapni kb az összes betegséget. Tehát ha gumiban dugsz, de anélkül orálozol, akkor ugyanott tartasz, mintha gumi nélkül dugnál.

Gumiban szopni meg igencsak kiábrándító, nyalásnál meg ugye nincs is ilyen opció

2024. jan. 30. 12:01
 4/9 A kérdező kommentje:

3# Egyébként én olvastam, hogy lehet kapni valami fóliát erre a célra. De persze az már milyen lenne, inkább ne is szexeljünk. :D

Viszont én nagyon parázok ettől, hogy esetleg elkaphatok valamit. Annak ellenére is, hogy én nem váltogatom a partneremet. De bennem s félsz, hogy mi van ha előttem/mellettem a másik beteg emberrel fekszik vagy feküdt le korábban.

Hogy lehetne ezt leküzdeni?

2024. jan. 30. 12:06
 5/9 anonim ***** válasza:
Van az a kiéhezettségi (na meg alkohol) szint, hogy már nem félsz 😂 Idővel viszont benő a fejed lágya :)
2024. jan. 30. 13:21
 6/9 anonim ***** válasza:
Egyszer volt alkalmi kapcsolatom, a többi tartós volt. Ebben az esetben sem használtunk óvszert, természetesen gyógyszert szedtem, de nem maga a terhességet kérdezted. Szóval elmondta hogy régen volt bárkivel is, én is, így nem használtunk. Egyébként megértem az embereket, fêlnek a betegségektől. De őszintén egy partnerem sem kért soha tőlem tesztet, én sem fordítva. Nem volt sok partnerem sem, de nem tudom, most miért lett ennyire felkapott ez a dolog, rêgebben ez szerintem szinte senki fejében meg sem fordult.
2024. jan. 30. 13:37
 7/9 A kérdező kommentje:
6# De régebben nem is lehetett hallani ennyi féle nyavajáról. Lehet velem az is baj, hogy valamit hallok, vagy olvasok valahol, utána elkezdek kattogni rajta.
2024. jan. 30. 13:49
 8/9 A kérdező kommentje:
Egyébként gyógyszert szedek én is, tehát nem a terhességtől tartok. Hanem kimondottan a betegségektől. És a legnagyobb problémám az, hogy még az óvszer se feltétlen véd meg mindentől. Magyarul vagy nem szexelsz, vagy tényleg párkapcsolatban szexelsz csak, ott is csak friss tesztelés után. Más különben retteghetsz hogy benyelsz valamit majd.
2024. jan. 30. 13:51
 9/9 anonim ***** válasza:

Én ettől sosem rettegtem. Mondom nem is volt sok alkalmim csak egy. De ettől függetlenül a tartós kapcsolataim elején sem kértem soha tesztet senkitől.

Sokkal több az esélye, hogy bárhol elkapsz egy mondjuk gombás fertőzést, pl nyílvános mosdóban, de egy rövid szoknyában is ha leülsz bárhová.

Ezzel nem azt mondom, hogy nincs esély rá, de semmi sem száz százalékos. A fogamzásgátló sem, sem semmi a világon. Aki ennyire tart mindentől, az inkább tényleg ne szexeljen.

2024. jan. 30. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!