Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm miért hagyja abba orgazmus alatt?
Sziasztok!
Csak orális szexről van szó, a barátnőm még szűz. Viszont amikor orálisan csinálom neki, és orgazmusa van, akkor ellöki a fejem és a kezét a lábai közé szorítja. Megkérdeztem tőle, és azt mondja, hogy túl érzékeny lesz a csiklója amikor elkezdődik az orgazmus.
Engem viszont kicsit aggaszt, mert szeretném, ha nagyobb/hosszabb orgazmusai lennének. Nem akarok ráerőltetni persze, hanem szeretnék valami megoldást találni. A kérdésem az lenne, hogy tudna valaki technikákat/tippeket mondani, amivel el lehet nyújtani az orgazmust? Ha van lány, aki hasonló cipőben jár, kérem írja le, hogy ez hogyan működik.
Én gondoltam egy olyanra, hogy amikor elélvez, inkább nyalom a hüvely bemenetét, mert ott is szereti és az kevésbé érzékeny. Erről vélemény? Jövőhéten találkozunk és akkor majd fogunk tudni kísérletezni.
Előre köszi a segítséget!
amikor már teljesen szét van mázolva.. és csöpög a mézes bödön akkor kell ráadás ;)
xarrá kell nyalni :D
Elég viccesen felkaptad a vizet egy saját magad által kitalált problémán. :D
Jó, én értem, de lesz egyáltalán neki nagyon nagy orgazmusa, hogyha mindig megáll? Nem hiszem. Az az igazság, hogy szeretném látni és hallani, ahogy nagyot élvez. Gondoltam ebben segítenék neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!