Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátnőm miért hagyja abba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LakatosAnonymus kérdése:

A barátnőm miért hagyja abba orgazmus alatt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Csak orális szexről van szó, a barátnőm még szűz. Viszont amikor orálisan csinálom neki, és orgazmusa van, akkor ellöki a fejem és a kezét a lábai közé szorítja. Megkérdeztem tőle, és azt mondja, hogy túl érzékeny lesz a csiklója amikor elkezdődik az orgazmus.

Engem viszont kicsit aggaszt, mert szeretném, ha nagyobb/hosszabb orgazmusai lennének. Nem akarok ráerőltetni persze, hanem szeretnék valami megoldást találni. A kérdésem az lenne, hogy tudna valaki technikákat/tippeket mondani, amivel el lehet nyújtani az orgazmust? Ha van lány, aki hasonló cipőben jár, kérem írja le, hogy ez hogyan működik.

Én gondoltam egy olyanra, hogy amikor elélvez, inkább nyalom a hüvely bemenetét, mert ott is szereti és az kevésbé érzékeny. Erről vélemény? Jövőhéten találkozunk és akkor majd fogunk tudni kísérletezni.

Előre köszi a segítséget!

febr. 2. 10:36
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
79%

Ne bonyolítsátok már túl!

Egyszerűen orgazmuskor rohadt érzékeny lesz a csikló!

Igazából olyan, mint a pénisz makkja, csak sokkal érzékenyebb.

Azért, én azt gondoltam, hogy ilyen alap dolgokkal tisztában vagyunk már.

Hát sajnálom a nőket tényleg....

Alap dolgok hiányoznak a fejekből🤦‍♂️

Ez azért roppant szomorú sajnos.

febr. 2. 13:13
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
én úgy értelmezem hogy nem orgazmus után tolja el hanem közben vagy előtte...
febr. 2. 13:16
 13/25 A kérdező kommentje:

Majd mi eldöntjük, hogy mit kérdőjelezhetek meg (nem tettem ilyent) vagy esetleg miben segíthetek neki.

Egyébként az én makkom is érzékennyé szokott válni, főleg régebb. De azóta tudtam trainelni és most már jobb. Remélem neki is lehet.

febr. 2. 13:18
 14/25 A kérdező kommentje:

Igen, közben. Vagyis ahogy elkezdődött.

febr. 2. 13:21
 15/25 anonim ***** válasza:
65%
érdekes én pl szeretem ha a bnőm akkor is szopja a farkam miközben már spriccelek :P
febr. 2. 13:28
 16/25 A kérdező kommentje:

Igen, az én makkom is érzékeny, de nem annyira hogy el kéne löknöm őt amikor élvezek. Ha abban a pillanatban abbahagyná én megbolondulnék, az ruined lenne. 😭

febr. 2. 13:30
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
önkívüliállapotba kerül szerintem olyankor,orgazmus közben,nincs is nagyon magánál,nem tudna hova koncentrálni. Annak az a lényege,hogy "elmegy".
febr. 2. 13:31
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
*önkívületi
febr. 2. 13:31
 19/25 anonim ***** válasza:
70%
Az én volt barátnőm is ezt csinálta, pedig és azt szerettem volna ha nagyot élvez! Nem tudom miért volt, lehet ő is attól a pisilés érzéstől félt nehogy rám engedje? Nagyon imádtuk egymást amúgy, és a 3 év alatt vagy 1000x. szeretkeztünk. Sajnos azóta sem találtam ilyen lányt!
febr. 2. 13:35
 20/25 anonim ***** válasza:
51%
Kötözd ki az ágyhoz és akkor fog tudni tiltakozni.
febr. 2. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!