Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
. A baratnőmet nem tudom orgazmusig juttatni. Többi lent?
Figyelt kérdés
Egy éve vagyunk együtt és nem élünk még teljes nemi életet, vagyis nem szexeltünk. Minden egyéb dolgot ki próbáltunk már, de csak 3-4 szer tudott elélvezni.
Nem tudjuk mi lehet az oka. Nagyon jó neki minden, de nem tud olyan hamar csúcsra jutni. Ha magának csinálja akkor sikerül.
Milyen tanácsa írok vannak? Volt már valakinek így?
Köszi a normalis válaszokat 🥹🥹🥹🥹
2024. jan. 26. 09:58
1/5 anonim válasza:
Először is dugd meg már rendesen, természetesen előtte jól izgasd fel, és aztán/ közben folyamatosan kérj visszajelzést, hogy mi és hogyan jó neki...
2/5 anonim válasza:
Szia,eloszor nekem is nehezen ment. Utana egy baratnomtol kaptam tanacsot a maszturbalasra egyedul. Ott sikerult es azota megy a parommal is. Meg kell ismerni a testet. Nem baj ha kozben maganak csinalja. En is. Semmi baj ezzel szerintem
3/5 A kérdező kommentje:
Ő eddig magának sem csinálta. Akkor lehet ebben van a problema?
2024. jan. 26. 12:22
4/5 anonim válasza:
Az az orgazmus minimum feltétele, hogy legalább a saját testét ismerje.
5/5 anonim válasza:
1 év alatt nem volt meg szex..
Hát ez pontosan ugyanúgy furcsa, mint hogy soha nem nyúlt magához.
Így keserves lesz.
Mindkettőt el kell kezdeni csinálni.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!