Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratnöm pipa rám, mert reggel nem tudtam befejezni neki az orgazmusát. Nagyon nehezen tud elmenni, és már közel járt egy jó nagyhoz. Van technika, amivel gyorsabban el tudnak jutni a nök a csúcsra?
" nem tudtam befejezni neki az orgazmusát "
Na és miért nem fejezted be?
Neked is sz@r lenne, ha a csúcs előtt mégse tudná befejezni. Pláne ha többször előfordul.
Én is olyan vagyok, aki nem ment el soha könnyen. A saját tapasztalatom az, hogy lehet fejlődni, de nem állítom, hogy ez nem mindenkire igaz. Magammal és a párommal is sokat kísérleteztünk, teljesen megnyíltam előtte. Szóval sajnos nem tudok tuti tippet, nektek kell próbálgatni.
Szerintem erre tuti technika nincs, mindenki egy kicsit másképp működik.
Van, amikor már nem esik jól csinálni, mert csak monoton reszelés lesz belőle, szerintem ilyenkor a legjobb egy időre mást csinálni, és aztán később újra megpróbálni.
Vagy ha ő fejezi be.
Kérdezd meg hogy szereti, én is elmondtam a pasimnak hogy szeretem.
Amióta megbeszéltük tökéletes minden, van hogy egymás után többször is eltudok menni, de erre nem mindenki képes ahogy hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!