Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tulajdonképpen a nőknek miért is kell az hogy az aktus hosszan tartson?
Jó akinek van hüvelyi orgazmusa, azt értem, ő nyilván ettől megy el.
De a nők nagyobb részének, akiknek ez nem áll fent, nekik miért is kell egy 5-10 percnél hosszabb aktus? Úgyis szájjal, vagy kézzel csiklón lesznek elélveztet, akkor miért ez az elvárás?
28. Minimális idegvégződé van benne, de a g pontot leszámítva, (Ami kérdés szempontjából irreleváns, mert az azokról szól, akiknek nincsen.)
Minimális mennyiségű idegvégződés van benne, minél több van, annál jobban fájna a szülés.
G pont majdnem minden nőnek van.
Első részben nem minimális van.
#37 vagyok.
Nem teljesen értem a feltételezést. Szerintem nincs olyan nő, akinek tényleg elvárása lenne az órák hosszáig tartó folyamatos behatolás, főleg hogy egy idő után olyan dörzsölős érzés lesz.
Mondjuk nem is szoktam más nőkkel az ilyesféle elvárásaikról beszélni.
Igazából, ha valakikről el tudom képzelni, hogy órákig tartó szexre vágynak azok inkább a pasik, és főleg azok, akiknek valami komplexusa van, és nagyzolásból el akarják mondani mindenkinek, hogy ők bizony órákig döngették a csajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!