Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tulajdonképpen a nőknek miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tulajdonképpen a nőknek miért is kell az hogy az aktus hosszan tartson?

Figyelt kérdés

Jó akinek van hüvelyi orgazmusa, azt értem, ő nyilván ettől megy el.

De a nők nagyobb részének, akiknek ez nem áll fent, nekik miért is kell egy 5-10 percnél hosszabb aktus? Úgyis szájjal, vagy kézzel csiklón lesznek elélveztet, akkor miért ez az elvárás?

#aktus #női elvárás #Női Elélvezés
2024. febr. 1. 07:08
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:
29. Akkor itt az ideje hogy felvilágosítás! Mi az amit rosszul tudok?
2024. febr. 1. 09:37
 32/46 anonim ***** válasza:
64%
Amit a 28-as írt például.
2024. febr. 1. 09:37
 33/46 A kérdező kommentje:

28. Minimális idegvégződé van benne, de a g pontot leszámítva, (Ami kérdés szempontjából irreleváns, mert az azokról szól, akiknek nincsen.)

Minimális mennyiségű idegvégződés van benne, minél több van, annál jobban fájna a szülés.

2024. febr. 1. 09:43
 34/46 anonim ***** válasza:
64%

G pont majdnem minden nőnek van.

Első részben nem minimális van.

2024. febr. 1. 09:44
 35/46 anonim ***** válasza:
100%
Nekem elég egy 10 perces aktus, ha van előtte hosszabb előjáték
2024. febr. 1. 09:44
 36/46 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, te nagyon el vagy tévedve. Attól hogy orgazmus nem lesz, még nem érzéketlen.
2024. febr. 1. 10:05
 37/46 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy már elmentem a csiklóm izgatásától még élvezem a szexet. Nyilván az orgazmus a szex csúcspontja, de nálunk nem annak az elérése a szex egyetlen célja, hanem az intimitás megélése egymással. Ezért, még ha meg is volt a csúcspont, akár mindkettőnknek, igényeljük azt, hogy egymással legyünk és folytatjuk, amíg mindketten élvezzük.
2024. febr. 1. 10:40
 38/46 A kérdező kommentje:
37. Ezt értem, és rendben is van. De én arra vagyok kiváncsi, hogy ez miért jár azzal az igényel, hogy 10 perc kellemes szex helyett, 30 percekre vagy akár egy órára kihúzzák a kopulálás részét a dolognak.
2024. febr. 1. 10:53
 39/46 anonim ***** válasza:
35%
Ez egy hatalmas nagy tévhit, pláne a gyakorin. Több csajom is volt, aki 10 perc után már kivolt mindig fáradva, vagy 10 perc alatt akár 2x is elmegy, és túlérzékeny lesz a puncija, ha egy órát bírnám, akkor se akarna többet dugni, mint 15-20 perc. Max kis szünettel.
2024. febr. 1. 11:06
 40/46 anonim ***** válasza:
100%

#37 vagyok.

Nem teljesen értem a feltételezést. Szerintem nincs olyan nő, akinek tényleg elvárása lenne az órák hosszáig tartó folyamatos behatolás, főleg hogy egy idő után olyan dörzsölős érzés lesz.

Mondjuk nem is szoktam más nőkkel az ilyesféle elvárásaikról beszélni.

Igazából, ha valakikről el tudom képzelni, hogy órákig tartó szexre vágynak azok inkább a pasik, és főleg azok, akiknek valami komplexusa van, és nagyzolásból el akarják mondani mindenkinek, hogy ők bizony órákig döngették a csajt.

2024. febr. 1. 11:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!