Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tulajdonképpen a nőknek miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tulajdonképpen a nőknek miért is kell az hogy az aktus hosszan tartson?

Figyelt kérdés

Jó akinek van hüvelyi orgazmusa, azt értem, ő nyilván ettől megy el.

De a nők nagyobb részének, akiknek ez nem áll fent, nekik miért is kell egy 5-10 percnél hosszabb aktus? Úgyis szájjal, vagy kézzel csiklón lesznek elélveztet, akkor miért ez az elvárás?

#aktus #női elvárás #Női Elélvezés
febr. 1. 07:08
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:
6. Nem de a ~13cms átlag méretű komplexusos gyksok, imàdják bekamuzni, hogy csajok és nekik a nagy kell. Ez kiváló önigazolás nekik.
febr. 1. 08:20
 12/46 anonim ***** válasza:
77%
10 perc elég kevés. A 13 centi meg max Ázsiában átlag.
febr. 1. 08:23
 13/46 anonim ***** válasza:
49%

A nőknek könnyű dolga van, mert nekik nem kell teljesíteni! Fogalmuk sincs róla milyen fizikai munka egy hapsinak 20 percig b@szni! Derekad, csípőd, karod, lábad leszakad a mozgástól ha rendesen odateszed magad. Pulzusod felmegy, izzadsz. Közbe keményen álljon a dákód és kontrolláld az ejakulációd, nehogy leugasson a csaj, hogy túl hamar eldurrantál. Röviden: teljesítmény kényszer.

Sok nő meg csak szétteszi a lábát, aztán mint egy fadarab fekszik. Tisztelet a kivételnek!

Le a kalappal azok előtt a férfiak előtt, akik sokáig bírják!

Én sose bírtam 8-10 percnél tovább.

febr. 1. 08:24
 14/46 anonim ***** válasza:
55%

13

Te szegény, mindjárt megsajnállak. Egyszerű a megoldás: nem kell dugni!

febr. 1. 08:28
 15/46 anonim ***** válasza:
77%
Előjáték után szerintem az 5 perc aktus is tökéletes ha intenzív. Főleg ha nem csak fekszem mint egy darab fa, hanem én is mozgok úgy, ahogy nekem jól esik.
febr. 1. 08:28
 16/46 anonim ***** válasza:
70%
#11 és arra nem gondoltál, hogy egy nő is írhatja, hogy a nagyot szereti? Mi ebben a hihetetlen bakker, azért a többségünk tényleg azt szereti.
febr. 1. 08:33
 17/46 anonim ***** válasza:
47%
#13 És? Bármikor találok olyan pasit aki bírja. Persze én nem csak fekszem. Ha már férfiak vagytok ennyit tudjatok már.
febr. 1. 08:39
 18/46 anonim ***** válasza:
54%
#16 Ilyet nem szabad írni. Hiszen 13 centi az átlag 😱.
febr. 1. 08:40
 19/46 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

Az átlag pénisz valahol 13-14cm közt van. Tova vita erről nem érdekel. Hiába magyarázol!

febr. 1. 08:43
 20/46 anonim ***** válasza:
77%

Én akkor is a 18-at szeretem. Juj most mi lesz???

Te ostoba...

😂😂😂

febr. 1. 08:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!