Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tulajdonképpen a nőknek miért is kell az hogy az aktus hosszan tartson?
Jó akinek van hüvelyi orgazmusa, azt értem, ő nyilván ettől megy el.
De a nők nagyobb részének, akiknek ez nem áll fent, nekik miért is kell egy 5-10 percnél hosszabb aktus? Úgyis szájjal, vagy kézzel csiklón lesznek elélveztet, akkor miért ez az elvárás?
Nem kell a nőknek a hosszú menet, az kell nekik, hogy 20-25 perces menetben élveztesd el és a férfi is élvezzen el.
Normális kapcsolatban egy normál szexre értem ezt. Pl. egy buliból kiszaladva a csaj nem akar elélvezni, csak mondjuk gyorsan leszop téged, de az más eset.
#25 Egy átlag dugás esetén igazad van. De sokszor jól esik 1 órás vagy egy egész éjszakás szex, főleg új pasival. Persze nem pihenes nélkül.
Kérdező. Hiába linkelsz átlag méretről tanulmányt. Még ha igaz is, amit egyrészt kétlek, másrészt sok tanulmány meg 15 centit ír átlagnak, ahol csak európai ferfiakat vizsgálták, nekem attól még nem lesz jó a 13 centi. Egyszerűen kevés. Sok póz még problémás is vele, vigyazni kell ki ne csússzon stb.
jó ha ezt akarjátok, akkor legyen! 18cms farok, amire a nők vágynak. Továbbra se ez a kérdés.
És nem vagyok troll, olyan válaszokat vártam, amit a 15 is ír. De ha valaki 30-40 percet ir az is elhiszem, csak érdekel hogy mi a jó abban ha egy gyakorlatilag érzéketlen területet izgatnak neki. Miért fontos ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!