Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvárható egy nőtől hogy akarja a saját boldogságát a
szexben?
Figyelt kérdés
Tegyük fel hogy én férfiként odaadó vagyok, és keresem a párom boldogságát, szeretném hogy neki legyen hüvelyi orgazmusa, és ezért szívesen teljesítem minden igényét.
De ő elzárkózik a próbálkozástól, nem akar beszélni erről, nem hajlandó vibrátorokról hallani, és úgy lathatóan nem is nagyon érdekli hogy legyen. Ilyenkor mi a helyes lépés? Fogjam be és fogadjam el, aztán vagy lesz szex 5 év múlva is, vagy nem? Vagy szakítsak? Erőltetni nyilván nem erőltethetem rá, de kezd zavarni hogy nem is akarja hogy jó legyen a szex neki. Elvan azzal hogy én csinálom neki, ha én nem izgatom a csiklóját, akkor ő se. Majd csoda mond jó lesz ha én ügyes vagyok, vagy nem is tudom mit vár. Félek megint az lesz utána meg, hogy én vagyok a béna azért volt rossz a szex.
Én nem szoktam magamhoz nyúlni,mégis tudom mi a jó nekem.A vibrátorom évek ota porosodik,nem sokat használtam.Minnél jobban erőlteted,annál idegesebb lesz.Ha meg veled nem megy,majd megy mással.
2024. jan. 29. 16:55
32/40 anonim válasza:
28# te azt hiszed nem megy a szövegértés? Hahaha! Neked nem megy. Az sem, hogy nőkhöz éretten közeledj ezekszerint. Írta a kérdező amit nem ismételek ide, de teljesen kiderül belőle, hogy nem rutinos a leányzó. Ugye? Kezdővel meg nem erőszakoskodunk ilyen gyogyós dolgokkal, főleg ha a múltban sérült valamiért. Igaz? Ne debilezz senkit sem, mert akkor itt is látszik, hogy alapból majomként utánzod a többi gyökér dolgot. Ugye? Te is kis te.
2024. jan. 29. 18:06
33/40 anonim válasza:
#32 Na akkor olvasd el mégegyszer. Egyszer csak sikerülni fog megérteni.
2024. jan. 29. 18:47
34/40 anonim válasza:
Melyiket olvassam el újra 32-eske?
2024. jan. 29. 18:51
35/40 anonim válasza:
Elolvastam jelentem, és igen, rosszul emlékeztem. Nem volt a múltban semmi, de elzárkózik. Nem érdekli a vibri. Na és? Nem kell minden nőnek! Nekem sincs. Nem mindenkinek van. Anélkül is baromi jól fel lehet fedezni a testet. Qrva jól méghozzá. 😁 Nem attól fogja érezni a kellemes pontok érinésének bizsergető hatását. 😉
2024. jan. 29. 18:58
36/40 anonim válasza:
Abban amúgy egyetértünk, hogy a vibrátor erőltetése nem jó. Már ha erőlteti. De a nő hozzáállása sem jó. A pasi írja, hogy nem erőlteti, de akarja hogy jó legyen a szex, csak a csaj nem partner benne.
2024. jan. 29. 19:08
37/40 anonim válasza:
Igen. Okvastam. Ez viszont azért van, mert önmagát nem ismeri még. Egy csomó taktika van amiben magának kell ráéreznie. Erőssèg, hova kell nyúlni, melyik pontok azok amik jók. Felfedezés. Lehet együtt is csinálni. Szégyenlős a lányka. Nem erőltetni kell hanem a sajàt tempojában hagyni, hogy vágyjon rá! Ha fiatal tini, akkor idő, sok idő. Semmit nem tudunk. Nem adhat senki tanácsot így. Mondom ezt vénként. 😁
2024. jan. 29. 19:18
38/40 anonim válasza:
#25 akkor vszínü az erőszakosságod miatt..fogd már fel hogy vagy nem jó amit csinálsz, vagy nem szeret....
2024. jan. 30. 08:20
39/40 anonim válasza:
"jó lesz ha én ügyes vagyok, vagy nem is tudom mit vár"
Kérdezd meg. Próbálkozz. Érintsd meg, ha megengedi. Ez jólesik? Stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!