Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elvárható egy nőtől hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvárható egy nőtől hogy akarja a saját boldogságát a szexben?

Figyelt kérdés

Tegyük fel hogy én férfiként odaadó vagyok, és keresem a párom boldogságát, szeretném hogy neki legyen hüvelyi orgazmusa, és ezért szívesen teljesítem minden igényét.

De ő elzárkózik a próbálkozástól, nem akar beszélni erről, nem hajlandó vibrátorokról hallani, és úgy lathatóan nem is nagyon érdekli hogy legyen. Ilyenkor mi a helyes lépés? Fogjam be és fogadjam el, aztán vagy lesz szex 5 év múlva is, vagy nem? Vagy szakítsak? Erőltetni nyilván nem erőltethetem rá, de kezd zavarni hogy nem is akarja hogy jó legyen a szex neki. Elvan azzal hogy én csinálom neki, ha én nem izgatom a csiklóját, akkor ő se. Majd csoda mond jó lesz ha én ügyes vagyok, vagy nem is tudom mit vár. Félek megint az lesz utána meg, hogy én vagyok a béna azért volt rossz a szex.

jan. 28. 20:33
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
71%
Ugyan ezt írták le előtted 10-es
jan. 28. 21:53
 12/40 A kérdező kommentje:
11. Legyél szíves, és jelöld meg, hogy melyik válaszok értenek egyet a 10es válasszal!
jan. 29. 06:35
 13/40 anonim ***** válasza:
86%
3,5,8. Ez az amiben ugyan ezt írják. Ha már nem megy az értelmezés. ;)
jan. 29. 07:35
 14/40 A kérdező kommentje:
13as Egyik se említi, hogy a barátnőmnek bármit másképp kéne csinálni. De lehet tényleg én nem értem, hogy a bugyutaságomból hogy következik, hogy nem jó ha ő nem akarja.
jan. 29. 07:50
 15/40 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem akarja, mert nem ismeri a testét. Ha ismeri akkor meg tudja, hogy nem arra van szüksége amit te írtál. Ha fiatal elég ha máshogy bátorítod ezzel kapcsolatban. Nem vibri, meg dildo, meg mit tudom Én milyen segédeszközök vannak.
jan. 29. 07:58
 16/40 A kérdező kommentje:
15ös Ha velem van nem hajlandó próbálkozni, tudja és csináljak mindent én. Magának se csinálja segédeszközzel akkor mégis hogy fogja megismerni magát?
jan. 29. 08:09
 17/40 anonim ***** válasza:
100%
Bakker! Ezt írtam, hogy NEM KELL segédeszköz. Látod? Félre érted a szavakat. Ha félre megy ez, akkor, hogy megy ez a dolog a nővel? Ajjajj!
jan. 29. 08:17
 18/40 anonim ***** válasza:
26%
Miért ne kellene segédeszköz. Szerintem nagyon fel tudja dobni meg a közös együttléteket is. Persze nem mindig, de néha jó vele közösen játszani.
jan. 29. 08:53
 19/40 anonim ***** válasza:
100%
17-es amíg fél ezektől a dolgoktól, mert nyílván fèlelmekkel van tele akkor ne adj màr neki ilyen ötlelet! Badarság lenne.
jan. 29. 08:56
 20/40 A kérdező kommentje:

De velem se akarja megtanulni, hogy mi jó neki. 🤦

És én vagyok az értetlen. 🤦‍♂️

jan. 29. 09:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!