Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-as, 40-es, 50-es házas nők! Volt már olyan, hogy a férj és gyerek mellett vágytatok arra, hogy mást is kipróbáljatok? Megnézitek még a pasikat? Ha kikezdenek veletek, hogyan reagáltok?
40-es nő vagyok, 100 éve vagyok a párommal. Sajnos nagyon finnyás vagyok, így nem igazán nézem meg a pasikat, meg az is lehet az oka, hogy kényszeresen csak hozzá kötődöm.
Ha véletlenül meglátok egy olyant, aki esetleg "bejön", akkor kb. ennyi a reakcióm is. Mivel kapcsolatban vagyok, mi is lehetne más?
Amikor valaki kikezd velem - ez csak úgy valósul meg az esetemben, hogy kedveseket mond, vagy utal arra, hogy szép vagyok, ilyenek - akkor egyáltalán nem tudom kezelni. Totál zavarba jövök, mert mint említettem 100 éve vagyok a párommal és elszoktam az ilyesfajta dolgoktól.
Ha valami mást szeretnék kipróbálni - a szexre érted, gondolom - azt kipróbálom vele, hiszen azért vagyunk egymásnak. Hála az égnek, mindkettőnk szívesen kísérletez.
Idén leszünk 30 éve együtt, 1 igazi kisértés volt, de nem engedtem nem állat vagyok. Láttam milyen másnak ha csalják és tudom milyen ezt végignézni egy gyereknek, se a férjem sem a gyerekeink nem érdemelnek ilyen életet.
20 évesen gyakrabban gondoltam rá milyen lehet mással(nekem ő az első), vakságot nem fogadtam, tudok kacérkodni, de ha komolyodna a dolog eltünök. Mondjuk így 45 évesen már ne érdekel senki főleg van 1 öt éves a két felnőtt gyerek mellett, ez teljesen lefoglal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!