Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő szerintetek ha az egyetem mellett kipróbálja valaki magát egy szexchat oldalon?
Szerintem nincs ebben semmi elítélendő. Mindenki azzal keresi a kenyerét, amivel szeretné. Ha te ezt élvezed csinálni, nem idegeskedsz rajta, hogy valaki felismerhet az egyetemről, akkor miért ne csinálhatnád? :) Ha nő lennék és jól néznék ki, én is biztosan kipróbálnám :D
De tényleg csak akkor csináld, ha nem parázol rajta, hogy kiderül az egyetemen, amire van azért esély, én is egyetemista vagyok és néha-néha feltévedek ilyen oldalakra nézőként :) Talán egyszer majd téged is meglátlak valahol és akkor megörülök, hogy végre egy nő, aki bemutat a sztereotípiáknak.
Van akinek sose látszik az arca.
Ha te így indulsz, hogy csak a tedted latszik, biztos így is lesz olyan aki szívesen néz!
Tiszta, biztonságos, ha megunod akkor kikapcsolód. Maradj anonim!
Így később is nyugodt maradsz.
Szerintem sem elítélendő sokan vannak akik szeretnének dolgozni tanulás mellet, gyakorlatilag te is ezt teszed csak kicsit szokatlanabb módon. Az már a te döntésed hogy milyen szinten tartod ezt a dolgot.
Szívesen megnézném és véleményezném a képeidet ha úgy gondolod.
Nincs a világban semmi, ami elítéledő. Vagyis senkinek nincsen joga más felett ítélni.
Viszont vannak "kockázatok és mellékhatások" amelyekkel számolni kell.
Tudnod kell, hogy nagyon sokan éppen így kezdik el azt az utat, amelynek a végén örömlányok lesznek. Ezzel nem azt mondom, hogy te is az leszel, csak közlöm ezt, mint tényt.
De még ha így történne is, ahhoz sincsen senkinek semmi köze, vagy joga az ítéletalkotáshoz...ám érdemes tudni, hogy mivel igen jól fizető foglalkozás az, ezért nehéz abbahagyni, viszont megviseli azoknak a lelkét, és átalakítja a személyiséget...nem biztos, hogy előnyös módon.
Mielőtt ilyesmibe fogsz, legyél tisztában a helyzettel, mert nem egy fiatal lány "belecsúszott" már ezekbe a dolgokba azzal, hogy "hát nem így indult ez..."
Cicám
A DIÁKMUNKA BÜDÖS?????????
24N
Szíved joga hogy mit teszel :)
Érdekelnének a képek azért 😄😏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!