Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác úgy dönt, hogy a barátnője mellett titokban kipróbálja pasival is a szexet "egyszer élünk" alapon, és aztán soha többet, akkor ő még heteró?
Nem. Legalábbis akkor nem, ha valamilyen szintű kíváncsiság, izgalom az egyik motivációja.
Nyilván úgy is ki lehet próbálni valamit, hogy undorodsz tőle, és egyáltalán nem vonz, és "csak azért is", nem fizikailag lehetetlen így sem, de általában nem ez áll a hátterében, hanem tudatos vagy tudattalan vágy. Akkor is, ha az illető ezt nem látja be.
Ez még nem jelenti azt, hogy a srác látens meleg, csak annyit, hogy 1-től 10-ig egy heteró-meleg skálán nem egyes. Hogy 2 vagy 3 vagy 4, azt látatlanban nem lehet eldönteni.
Elsősorban ő attól még ember és férfi.
A többi nem számít, csak az, hogy, érezze jól magát.
És igen egyszer élünk.
Én sem tudhatom, hogy mikor jön egy gondolat, hogy olyat tegyek szexuális témában, ami nekem jó.
Lehet,hogy én is simán kipróbálnám milyen pasit szopni.
Leírom még egyszer. Lehet.
Soha nem tudni milyen vágy fog feltőrni belőlünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!