Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők hány százalékának vannak titokban olyan cuckold vágyaik, hogy végignézik, ahogyan a férjük/párjuk lefekszik egy másik nővel?
Figyelt kérdés
2023. szept. 7. 12:18
1/10 A kérdező kommentje:
Vagyis hány százalékának lehetnek?
Mert feltételezem, hogy pontos adatot nem tudunk.
2023. szept. 7. 12:21
3/10 anonim válasza:
Ilyenkor megyünk bele 3asba egy másik nővel és nézzük ahogy a másikat dugja
Így meg a szándékot a miértet se tudja a pasi csak örül magának meg a farkának h juhuu 2 nő...
De amúgy max 1-2%
4/10 anonim válasza:
Itt az oldalon rengeteg. A való életben meg 100nőből ha 1 kapható ilyenre.
5/10 anonim válasza:
Szerintem ez a verzió sokkal gyakoribb noknél mint a cuckold férj iránti vágy. :D
7/10 A kérdező kommentje:
Nem feltétlenül 3-asról van szó. Hanem olyasmiről, hogy a nő ül a fotelben, és nézi, ahogy a férje szexel egy másik nővel, esetleg közben masztizik rá.
2023. szept. 7. 13:33
8/10 anonim válasza:
Az hogy két ffi-vel legyen soknak megfordul a fantáziájában (toronymagasan vezet a titkos szexuális fantáziák listáján a nők esetében is). Az hogy a férjüket lássa mással... hát na ott már jóval szerényebb a találat. 0.1% alá mondanám.
9/10 anonim válasza:
7 csinaltam is neztem
Meg beszólhattam h keményebben told lotyót csak ennyire -bírod
Adjad neki
Én nevettem
10/10 A kérdező kommentje:
0,1 alá?
Ez elég valószínűtlen.
Te most magadból indulsz ki, meg abból a sztereotípiából, hogy a nők erkölcsösebbek, meg prűdebbek.
Már azok, aki belemennek 3-asba, is lényegében azt csinálják, amiről a kérdés szól...
2023. szept. 7. 14:26
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!