Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szeretnék elmenni egy prostiho...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék elmenni egy prostihoz életemben először.Illik magázni,vagy tegezzem le?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok.Ki szeretném próbálni érett nővel a szexet.Ki is néztem már.42 éves.Majdnem annyi,mint anyám.Nem tudom,le merjem e tegezni.Nem e dob ki érte?

2024. jan. 28. 11:48
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
90%
Nem fog
2024. jan. 28. 11:50
 2/21 anonim ***** válasza:
98%

Hogy ugorjon a pénze?? Dehogy dob.

Amúgy szerintem ők alapból tegeznek.

2024. jan. 28. 11:50
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Csókolom néni. Kicsit furcsán nèzne rád.
2024. jan. 28. 11:56
 4/21 anonim ***** válasza:
95%

3: ezt a mai fiatalok már nem ismerik, de van olyan is, hogy magázódás

(nem. nem a "csókolom, néni", hanem amit 2 idegen felnőtt használt egymás között annak idején)

2024. jan. 28. 11:59
 5/21 anonim ***** válasza:
98%

Én régebben extrém visszahúzódó és szociálisfóbiás voltam, nem volt egy barátom sem… 19 évesen azért akartam mindenképpen elveszíteni a szüzességemet prostival, mert tudtam, hogyha nem teszem meg, később még csak annyi bátorságom sem lesz hozzá.

46 éves hirdetőhöz mentem, egyből tegezett, nekem eszembe se jutott volna magázni…

Természetesen Te is tegezd.

Teljesen úgy beszélj vele, persze barátságosan és illedelmesen, mintha a barátnőd lenne.

Ha ezt nem tennétek meg kölcsönösen, a szex maga is fura lenne, de nagyon… Ezért ez a viselkedés alap minden hirdetőnél.

Tőlem amúgy elkérte a személyimet, de dohányboltban mai napig elkérik, pedig 26 éves vagyok… Ha ma sem hiszik el, hogy elmúltam 18 az okmányaim bemutatása nélkül, akkor 19 évesen tényleg nagyon gyereknek nézhettem ki.

Nagyon rendes volt amúgy és mondta, hogy a nevem nyugodtan takarjam el…

2024. jan. 28. 12:01
 6/21 anonim ***** válasza:
68%
5: és maga a "hivatalos része" milyen élmény volt? Megérte?
2024. jan. 28. 12:06
 7/21 anonim ***** válasza:
39%
"csókolom néni, magába élvezhetek?" :D :D :D
2024. jan. 28. 12:07
 8/21 anonim ***** válasza:
97%
Fura úgy szexelni valakivel, hogy magázódtok. Prostikkal tegeződni szokás, függetlenül attól, hogy hány évesek vagytok. Ha ő 20 éves lenne, te meg 60, akkor is.
2024. jan. 28. 12:13
 9/21 anonim ***** válasza:
91%

#5.

Összességében megérte, mert továbbra is azt gondolom, hogyha nem megyek el akkoriban, a későbbiekben még kevesebb bátorságom lett volna a nőknél és talán még ma is szűz lennék…

Nagy önbizalmat adott, meg tudtam hogy nincs velem olyan hihetetlenül nagy baj és képes velem egy nő szexelni, ha csak pénzért is… Ezt előtte az akkori pszichés állapotomban nem hittem volna el.

Maradandó élmény is volt, mert ügyes volt a hölgy és külön jól esett, hogy megdicsért a figyelmességem miatt…

Volt negatív hatása is rám nézve, de kevesebb és összességében megérte.

Azoknak nem ajánlom, akik vagy hajlamosnak érzik magukat bármilyen függőségre, vagy arra hogy rá tapadjanak egy hivatásosra, érzelmileg is vonzódjanak hozzá és esetleg akár zaklassák… Ha ilyesmit érzel magadba, akkor ne menj prostihoz, mert utána csak erősödni fog ez az érzés és most még könnyebb ezt elnyomni.

Hallottam ilyen vendégekről sokat…

2024. jan. 28. 12:23
 10/21 anonim ***** válasza:
32%
Most elképzeltem a szitut, ahogy állsz ott álló fa**al előtte, és megkérdezed, "Hölgyem! Ellenére lenne, ha merev hímvesszőmet behelyezném az ön hüvelyébe, ezzel kezdeményezve kölcsönös kielégüléshez vezető onanizálást önnel? Esetleg ha nem bánná, még az farpennáját is széjjelba**nám utána!"
2024. jan. 28. 12:37
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!