Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék elmenni egy prostihoz életemben először.Illik magázni,vagy tegezzem le?
Figyelt kérdés
22 éves vagyok.Ki szeretném próbálni érett nővel a szexet.Ki is néztem már.42 éves.Majdnem annyi,mint anyám.Nem tudom,le merjem e tegezni.Nem e dob ki érte?2024. jan. 28. 11:48
11/21 anonim válasza:
9. Köszönöm!
A negatívumokról írnál röviden? (Akár privát, ha itt nem szeretnél).
12/21 anonim válasza:
#10: amúgy tisztában vagy az onanizálás jelentésével?
13/21 anonim válasza:
#12 Ne vesszünk el a részletekben! :D
14/21 anonim válasza:
#13: az egész mondanivalót teszi értelmetlenné. Rosszlányokon olvsatam már beszámolóban olyat is hogy "maszturbáltam neki" (olyan érzelemben, hogy simogatta a csiklóját). Az agyamat eldobtam ettől is.
15/21 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan költsd a pénzed prostira. Nincs is annál jobb életcêl.
16/21 anonim válasza:
Fùj! Prostira akarod költeni a pénzed? Inkabb tedd félre azt a pénzt, főleg azért is, mert jól fog jönni mèg az a pénz.
A folyamatosan emelkedő árak miatt, sosem fogod tudni, hogy mikor jön jól pár tìzezer forint ha éppen megszorulsz anyagilag.
17/21 gabor49 válasza:
tegezd nyugodtan nem fog kidobni de nem jobb lenne fiatal ?
18/21 anonim válasza:
Arra költöd a pènzed, amikre és amire akarod.
19/21 A kérdező kommentje:
#17:
Most már eldöntöttem,tegezni fogom.Tényleg hülyén hangzana,amit írtak is,hogy:néni,dugni jöttem,csókolom.De mindenképpen érettebb prostival akarom.Nagyon bejönnek.Aztán lehet,hogy csalódni fogok,a valóság más lesz, mint a MILF filmekben.
2024. jan. 29. 19:24
20/21 anonim válasza:
Kérdező.
Adok neked 50.000 forintot prostira.
Költsd a pènzed prostira.
Inkább tedd fèlre azt a pènzt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!