Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok/nők! Általában...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők! Általában szeretitek látni/érezni a spermát magatokon (ha igen, hol?), vagy taszít titeket?

Figyelt kérdés

ma 19:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Semleges.
ma 19:34
 2/6 NemFogodKitalálni ***** válasza:
70%
Nem szeretem magamon. Nehéz lemosni, ragad, és bőrön büdös lesz. Kivéve punciRA, oda szeretem kapni. De inkább punciba, szájba.
ma 19:40
 3/6 anonim ***** válasza:
83%
Magamon nem nagyon,inkább belül. Ott se magát a spermát,hanem csak azt a pillanatot mikor belèm èlvez.Popsiba a leg èlvezetesebb számomra,de orálnál is èlvezem.
ma 19:45
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szintén mint az előzőek. Szájban a legpraktikusabb. Punciban sem rossz sőt, de időnként csíp, nem tudom az okát, nincs mihez kötnöm. Le sem merem írni, de popsiba is jó..;)
ma 21:04
 5/6 anonim ***** válasza:
#3;#4 Popsiba is jó...Szerencsés hapsik...
ma 21:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is száj, popsi, punci. Imádom
ma 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!