Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolat 30 év korkülönbséggel működhet? A férfi benne lenne? Bírná is?
Figyelt kérdés
20-as és 50-es évekről van szó a férfi javára. Bírna egy-két all nightert?
Mindkettőnknek van párja. Nekem élettársam, neki felesége. Nem akarok másik, sziglibb férfit keresni, nekem ő kell.
Minden klappol a kapcsolatombak kivéve a szex. Nyílván nem a korosztályom jön be szexuálisan. Nem vagyok kattos, nem akarok a naplementében elmenekülni egy palival aki az apám lehetne. Tudom tudom, szar ember vagyok meg minden, de nem arra kérek válaszokat, hogy milyenek a morális értékeim.
2024. jan. 28. 11:26
12/15 anonim válasza:
#10 Mert beteg a feje, és a mentális egészség ma már alulértékelt.
Most az a divat, hogy minen agyi bajt el kell fogadni és éljenezni kell, hogy ez is hülye.
13/15 anonim válasza:
Biztos hogy nem annak beteg az agya, aki mindenáron késztetést érez arra, hogy másoknak megmondja, vagy mások helyett eldöntse hogy azok miként szeretnék élvezni az életet?
14/15 anonim válasza:
Én 30 vagyok, az ex szeretőm 52 sportos, sármos. Fél évig tartott. Fantasztikus volt vele a szex. Fantáziadús, figyelmes, önzetlen. Ennyie még egy pasi sem figyelt rám, hogy mi a jó nekem, mit szeretnék.
15/15 Lazy Lover válasza:
Miért ne?! Egy férfi élete végéig tud sexelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!