Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolat 30 év korkülönbséggel működhet? A férfi benne lenne? Bírná is?
20-as és 50-es évekről van szó a férfi javára. Bírna egy-két all nightert?
Mindkettőnknek van párja. Nekem élettársam, neki felesége. Nem akarok másik, sziglibb férfit keresni, nekem ő kell.
Minden klappol a kapcsolatombak kivéve a szex. Nyílván nem a korosztályom jön be szexuálisan. Nem vagyok kattos, nem akarok a naplementében elmenekülni egy palival aki az apám lehetne. Tudom tudom, szar ember vagyok meg minden, de nem arra kérek válaszokat, hogy milyenek a morális értékeim.
Azt irod nem vagy kattos. Hát pedig de. Pontosan azert mert apakomplexusod van aminek megvan az oka es annyira gyava vagy, hogy a jelenlegi parod tudta nelkul megcsalod.
Ha nem akarsz itelkezest akkor legalabb ne hazudj. Mond azt, hogy mentalis problemaid vannak de most ez fer bele, ne itelketek el. Ez sokkal tisztabb.
Na, legalább belátod hogy szar ember vagy.
Egyébként ne várj egy 50es férfitól ilyen teljesítményt. Mert még a végen butának is néznek.
Be remenykedj túlságosan. Esetleg potencianövelővel.
20-as nőként mi a f*szért akarsz 50 evéssel dugni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!