Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A világ egyik legrosszabb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A világ egyik legrosszabb adottságaival rendelkező férfijaként van bármiféle esélyem arra, hogy egy nő lefeküdjön velem?

Figyelt kérdés
jan. 27. 21:13
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
59%

#20 a farok méretek azt akartam mondani, hogy nem kiemelkedő, átlagos. Szóval nem az van, hogy a nő nagyot szereti és kevés embernek van extrém nagy, ezért kell egy külsőleg jóval csúnyább emberrel lennie.

A napelemes csapatban biztos jól kereset, amikor boot munka. Mert volt olyan, amikor engem kérdezett, hogy nem e tudok valami munkát, mert nem folyamatos a meló. Nem hiszem, hogy agyon fizették mindenféle végzettség nélkül.

jan. 28. 07:54
 22/23 anonim ***** válasza:

Ha nem troll a kérdés, akkor a kérdezőnek valami súlyos pszichés problémája van…

Lehet a csajok ezt le is vágják és kerülik.

Én a nárcisztikus személyiségzavarra tippelnék, nem a grandiózus, hanem a vékonybőrű változatra… Az pont ilyen, hogy a súlyos önbizalom hiány párosul az olyan irreális elvárásokkal, mint hogy a nők csak úgy random teperjenek le, mert nekem az mégiscsak jár.

Szóval keress kérdező egy pszichológust, illetve konzultálj egy pszichiáter szakorvossal is, mert csak ezek segíthetnek rajtad… Mert ha nem is ez a bajod amit írtam, valami van.

jan. 28. 11:00
 23/23 anonim ***** válasza:
Pszichológus.
jan. 30. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!