Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A világ egyik legrosszabb adottságaival rendelkező férfijaként van bármiféle esélyem arra, hogy egy nő lefeküdjön velem?
Figyelt kérdés
jan. 27. 21:13
12/23 A kérdező kommentje:
Valószínűleg minden, ha sose jutottam egyről a kettőre. Már azon is gondolkozok, hogy baromira sok pénzt felajánlok valahol, hátha horogra akadna valaki.
jan. 27. 23:21
13/23 anonim válasza:
De megint nem írsz konkrét dolgot. Ezek szerint pénzed is van. Mi a f*Sz lehet akkor ekkora baj?
14/23 A kérdező kommentje:
Halvány lila gőzöm sincs, hogy mi a konkrét baj. Bárkivel beszéltem eddig, egyszer se hozták fel a szexet, sose terelődött arra a beszélgetés.
jan. 27. 23:55
15/23 anonim válasza:
A nőnek kellene felhozni a szexet csak úgy vagy mi? Mit gondolsz te, hogy megy ez? Te vagy a férfi. Neked kellene udvarolni, elhivni randizni stb a nőt. Nem fognak odamenni hozzád és könyörögni nekem, hogy dugd meg őket.
16/23 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy gáz, de én komolyan azt várom, hogy egy nő vesse rám magát.
jan. 28. 00:03
17/23 anonim válasza:
Küldhetnél magadról privátban egy fotót.
N
18/23 anonim válasza:
#16 Ember ne legyek már ilyen hülye. Én viszonylag jól nézek ki és még gazdag is vagyok. Mégse jönnek rám a nők. Ez nem így megy.
19/23 anonim válasza:
Sok kérdés merült fel bennem, de inkább hagyjuk. Viszont azt remélem tudod, hogy nem te vagy a legélesebb kés a fiókban.
20/23 anonim válasza:
7. " és farka is max átlagos lehet (lankadtan apró volt neki). Nem is milliomos, pár éve napelemes csapatban volt most nem tudom mit csinál,"
Ritka hüle vagy kiskomám, "a farka is max átlagos "!!!
Még mindíg azt hiszitek hogy a nagy fax a nyerő? de ráadásul nem is tudod mekkora van neki !!!
A napelemes csapatban meg lehet többet keres mint bármelyikőtök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!