Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy nőnek mit kell beletenni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nőnek mit kell beletenni egy kapcsolatba, hogy jó legyen a szex?

Figyelt kérdés

Hogy egy férfinek mi a kőtelessége az ezerszer lerágott csont.

Csinálja minden házimunkát, lehetőleg többet mint a nő, mert a felel fele csak alap, nem kedvesség.

Legyél vigyorgó vadalma aki mindig kedves, soha nem problémázik semmin, és soha egy rossz szava nincs a nőhöz.

Halmozd el bókokkal, ajándékkal.

De arról ritkán esik szó, hogy egy nőnek mit kell tenni egy kapcsolatban, ha akarja is hogy az jól működjön.

Vagy annyival meg kéne elégedni, hogy a többi nőnek kisminkeli magát, és szép ruhát húz?

#elvárás #tenni akarás #Mit tegyen egy nő
2024. jan. 26. 10:20
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
3. Csak a gyakoris mantrákat írtam le!
2024. jan. 26. 12:09
 12/14 anonim ***** válasza:
64%
Nincs olyan, hogy "kell", Kérdező, te nagyon nőgyűlölő vagy... Sokan nem így gondolják, és nem is kell ezó irányba elmenni, de mindenkinek más a szeretetnyelve. Az én exem például azt igényelte, hogy legyek mellette, nem zavart sosem meccsnézésben, ha olvastam, vagy ha mivel messze voltak a barátaimmal kommunikáltam, csak legyek közel hozzá. Volt olyan is, aki ha nem is hosszan, de minden nap beszélni akart velem, akár úgy is, ha messze voltunk, gyakran meghallgattam hogy aznap mit tanult az egyetemen, és én is elmondtam a véleményem, számára ez volt fontos. Nem vagyok az a típus, hogy hazaérek", de ha a csajnak éppen nem volt különösebb dolga, és este még nekem kellett vásárolnom, vagy mivel nem volt hangulata semmihez egyedül vacsorázhattam, egy pár hétig elviseltem ezt, aztán elmondtam a véleményem, hogy ez így nem kapcsolat, hanem együttélés. , és "asszony hol a kaja, gyerünk, hajrá, aztán kexeljünk, és kész..
2024. jan. 26. 12:09
 13/14 anonim ***** válasza:

Ne beszéljen sokat.

Legyen hűtött sör meg kaja az asztalon.És ne kelljen kérnem!

2024. jan. 26. 13:48
 14/14 anonim ***** válasza:
Igen és lehessen gy@kran megb@szni.
2024. jan. 26. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!