Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek miylen csábításban volt része kapcsolatban/házasként? Engedtél a kisírtésnek, vagy ellenálltál?
Ha lehet részletesen írjátok le, inkább férfiak véleménye érdekelne, hogyan környékeztek meg titeket házasként, vagy komoly kapcsolatba?
Szeretek fantáziálni ilyenkeről, de a valóságban mág sosem történt meg velem.
Talán 1-2x de olyanoktól, akik nagyon nagyon nem az eseteim.
Hasonló volt a sztori mint a #1-nél. Abban, hogy én vettem észre nem is párom.
Egy barátnőm, akkor még csak barátom, és én voltunk egy szórakozóhelyen. Pluszban még valahol ott barátnőm kiszemeltje. A lány sokáig búslakodott, rosszkedvű volt. Aztán hirtelen gondolt egyet, hátracsapta a haját, arcára mosolyt, vidámságot dobott, és teljesen megváltozott az egész lénye, kisugárzása. Egy búvalb.szottból egy vonzó nő lett...és persze mindezt azért tette, hogy párommal kikezdjen...😅 Persze csak a másik pasi miatt.
Következőleg meg is beszéltük, tehát nem hallucináltam :)
Persze párom mindebből semmit nem vett észre, utólag meséltem el neki mi is történt :D
Új munkahely, egy irodában egy nővel. Elvált, nyakig bebugyolálva, a nőiesség totális hiánya.
Első nap közli: "házi nyúlra nem lövünk!" - OK, akkor ezzel nincs több gond...
Aztán egy konferencia Csehországban.
Útközben közli: ha benne vagyok, aludhatunk a hotelban egy szobában - persze csak a költségtakarékosság miatt.
Ez is OK, de én mindig meztelenül alszom.
Ő is.
Este vacsora, majd menjünk aludni.
Bement a fürdőszobába zuhanyozni, majd megjelent az ajtóban anyaszült meztelenül. Istenem, hát egy ilyen testet Isten elleni vétek bebugyolálni!
Követtem a példáját, zuhi, meztelen belépő.
Első este csak simogatás, második este szex. Nem tudom, hogy én csábultam-e el, vagy ő, de hogy rendesen lőttük a "háznyulat", az biztos!
"A szabályok azért vannak, hogy megszegjük őket" - ennyivel kommentálta, hogy "házinyúlra nem lövünk".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!