Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek miylen csábításban volt része kapcsolatban/házasként? Engedtél a kisírtésnek, vagy ellenálltál?
Ha lehet részletesen írjátok le, inkább férfiak véleménye érdekelne, hogyan környékeztek meg titeket házasként, vagy komoly kapcsolatba?
Szeretek fantáziálni ilyenkeről, de a valóságban mág sosem történt meg velem.
Talán 1-2x de olyanoktól, akik nagyon nagyon nem az eseteim.
11. Egész este az ölemben ült akkor este... kis simogatás történt, de több nem volt, mert... (a kollégák ott voltak, kitartottam, sokat ittunk, stb.)
Utána -mint írtam- alakulhatott volna másként is, mert kaptam a zöld jelzéseket, de mire rászántam magam, addigra az asszony is észbe kapott és visszahódított :)
13. Bevallom, kellett hozzá az asszony változása is. Ha változatlan maradt volna a helyzet, lehet, hogy félreléptem volna idővel.
14. Lopott érintések a munkahelyen, arcsimogatás beszélgetés közben, kétértelmű üzenetek, stb. Az elején nem voltak annyira egyértelműek ezek a jelek, de aztán egyre nyilvánvalóbbak lettek.
16. Nem tudom, hogy más milyen utat választ, én megbeszéltem vele, hogy rendeződött otthon a helyzet és kértem, hogy ne folytassa a csábítós játékait, mert a gyerekek, a család, a feleségem a fontosabb.
De be kell valljam, voltak olyan pillanatok, amikor nem sokon múlt, hogy félrelépjek. Szerencsére nem sokkal később ki is költözött külföldre dolgozni, így megszakadt a munkakapcsolat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!