Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Támogatói kapcsolat hogyan működik?Tippek?
Figyelt kérdés
Csak azok írjanak, akiknek volt már részük benne.
Lebeszélésről kérlek kíméljetek, túl vagyok már azon, hogy a férfiakat önmagukért szeressem.
Puncs működhet-e hogy találjak támogatói kapcsolatot? Vagy ti hol találtatok magatoknak sugar daddy-t? Kb mennyi a reális ár amit kértek? Volt rossz tapasztalatotok?
L
jan. 20. 19:31
1/12 anonim válasza:
Ha prostinak állsz mindig lesz rossz tapasztalatod, ilyen ez a szakma.
2/12 anonim válasza:
Regisztrálj a puncsra és válogass, szelektálj a jelentkezők közül!
3/12 anonim válasza:
Én 300.000 Ft-t fizettem havonta egy lánynak és havi pár napot töltöttünk együtt és neten beszélgettünk mellette.
5/12 anonim válasza:
A támogatásért cserébe mindent meg kell tenned. Biztos vagy benne, hogy ezt szeretnéd?
6/12 anonim válasza:
Én a támogatói oldalát ismerem, ha gondolod írj..
7/12 anonim válasza:
#5 dehogy kell. Csak azt, amit szeretne. Nekem pl. hiába fizetne valaki egy menetért 200 ezret, ha ezért anált meg pisi-kaki szexet várna el, akkor nemet mondanék rá. Nem kell semmi olyat bevállalni, amit az ember nem akar. És nem is kell, mert egy sima menettel is lehet sokat keresni.
8/12 anonim válasza:
Ez pl engem is érdekelne, szóval akinek van tapasztalata bármelyik oldalról, ne tartsa magában
9/12 anonim válasza:
8-as!
Van tapasztalatom, és írtam a kérdezőnek is, de ő sem reagált semmit. Még annyit sem, hogy "köszi, te barom", vagy valami.
Akkor minek írkáljak?
F
10/12 anonim válasza:
Nem privátot kértünk se a kérdező se én, itt a kérdés alatt nyugodtan ki lehet fejteni ki mit gondol:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!