Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Hogy érdemes kezelni egy férfinak, a női orgazmust?
Ugye sok esetben nem klappol minden magától, hogy meglegyen az aktus közbeni orgazmus a nőknek. Van akinek csak alkalmanként, van akinek egyáltalán nincs.
Nem szeretném orgazmus kényszer alá helyezni a párom, de akkor se érezném jól magamat, ha ő meg kimarad ebből.
Hol van ebben az arany középút?
Havonta egyszer azért merjem említeni, hogy szívesen segítek neki ebben.
Vagy ha nem akarja, akkor csak törődnek bele, hogy neki nem lesz olyan jó mint nekem?
Őszintén szólva ez nem nagyon tetszene. Hosszú távon a jó szex záloga hogy mindkét fél élvezi.
(Alapvetően nem tartom felsőbbrendűnek a hüvelyi orgazmust, ha neki csikló izgatás kell kézzel az is jó.)
Nem kell erőlködni semmin.
Az nem erőlködés, hogy kölcsönöse kielégítik egymást. Ha a nőnek dugástól nem megy, akkor nyilván másképp. Ez a lényege, nem az, hogy ja hát ő is ott volt, az ideje neki is eltelt.
#4es gondolom ez a válasz nekem szólt #1es vagyok
De erőlködés. Ha a nőnek nem jön össze, bármeddig bármivel próbálkozhatsz, akkor sem fog sikerülni. Pontosan ezzel teszel rá terhet, hogy valahogy, de igenis össze kell hozni, nyílván másképp... Ez a legnagyobb stressz, hogy mindenáron neki is orgazmust kell produkálnia. Sok nőnek ezért nem megy, mert azt hiszi kevés azokhoz képest, akiknek pedig sikerül minden alkalommal.
Az hogy simán élvezi egy nő a szexet az miért nem elég?
Neked írtam, igen.
Ha nem megy, akkor nem megy. Megértem. Amúgy nő vagyok, de nekem ez szerencsére nem okoz gondot, előjáték során erre külön gondot kell fordítani. Nekem ez nem teher.
Nekem elég amúgy, ha valakinek ez nem annyira fontos, nyilván elfogadom, nem vagyunk egyformák és közöm sincs hozá.
Csak az előző kommentedben ennek az ellentétét írtad, ezért válaszoltam neked.
Igen, sok nő van aki előjáték alatt elélvez, vagy szex közben, ez teljesen jó.
De mint a kérdésben is leírt nő, és mint nálam is, és biztosan még sok más nőnél sem, nem megy ilyen egyszerűen.
Ezért is fontos hogy ne csak azt lássák, hogy ez minden nőnél egyforma. Van aki ilyen,van aki olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!