Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyenek a mai prostituáltak?
Figyelt kérdés
Voltam kB. 5.-nél,ebből mind csalódás volt. Tisztelettel bántam velük,mégis mint valami úrinő,akihez audiencát kell kérni,úgy viselkedtek.Nem egy kib.szott szolgáltatás,amiért k.rva sokat fizetek?És ilyenekkel jöttek,hogy nincs ujjazás,pedig csak simogattam,fogadjunk nincs barátnőd,nem vagyok szexrobot,stb.SOHA NEM MEGYEK KURVÁHOZ.Ha az életben nem látok pi.nát,akkor se.Nonszensz.jan. 21. 09:57
51/51 anonim válasza:
32.Ha nagyon megerőltetném magam,összehoznék egy csapatot,ami szétkenné a "kemény striciket".(Tényleg vannak kemény gyerekek köztük,de meglátnának egy-két fazont az én csapatomban,és hagynák magukat levizelni.)
Küzdősportolóként mondom , azok akik ilyeneket állitanak szoktak elsőnek kifeküdni , hatalmas :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!