Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyenek a mai prostituáltak?
Figyelt kérdés
Voltam kB. 5.-nél,ebből mind csalódás volt. Tisztelettel bántam velük,mégis mint valami úrinő,akihez audiencát kell kérni,úgy viselkedtek.Nem egy kib.szott szolgáltatás,amiért k.rva sokat fizetek?És ilyenekkel jöttek,hogy nincs ujjazás,pedig csak simogattam,fogadjunk nincs barátnőd,nem vagyok szexrobot,stb.SOHA NEM MEGYEK KURVÁHOZ.Ha az életben nem látok pi.nát,akkor se.Nonszensz.jan. 21. 09:57
32/51 A kérdező kommentje:
Tisztázzuk!Szájkarate?Ha nagyon megerőltetném magam,összehoznék egy csapatot,ami szétkenné a "kemény striciket".(Tényleg vannak kemény gyerekek köztük,de meglátnának egy-két fazont az én csapatomban,és hagynák magukat levizelni.)Nem vagyok szegény,de a k.rvákat kezdem megutálni,mint a szart.Olyanok is vagytok a szememben.Ami a söpredék dolgot illeti,amíg velem nem bánnak úgy,én sem bánom úgy senkivel
jan. 21. 12:03
33/51 A kérdező kommentje:
Bánok
jan. 21. 12:05
34/51 anonim válasza:
Az "úrnő" pózzal kompenzálják az aljas munkát.
35/51 anonim válasza:
32. Te tényleg csak ilyen ótvarokat érdekelsz, nem csak a külsőd de a belsőd is undorító. Hánynom kell tőled..
37/51 A kérdező kommentje:
Az megvan p.csa,hogy ez pénzért megy?Le kéne tiltani a szellemi fogyatékosokat.
jan. 21. 12:46
38/51 A kérdező kommentje:
Amúgy láttál bazmeg?Ami a külsőt illeti.Csak megsúgom:nem csak ronda emberek járnak ribl.ancokhoz.
jan. 21. 12:49
39/51 anonim válasza:
37,38
Kedves, drága, édes kérdező!
Pcsa maximum az édesanyád, aki nem nevet meg téged eléggé és nem adott egy ordas nagy pofont amikor így viselkedsz! Ez sajnos kimaradt az életedből és egy kiadós apai verés is..
Szanalom vagy..
40/51 A kérdező kommentje:
Hát,anyám nem nevet meg eléggé...Pedig humoros vagyok.Nehogy már a kurválkodás még a végén egy szinten legyen egy mentőssel!
jan. 21. 12:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!