Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az interneten hogyan lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az interneten hogyan lehet kifogni egy olyan prostit aki tenyleg rendesen vegzi a munkajat, kedves es odafigyel ram?

Figyelt kérdés
magyarul azt kapom tole amiert fizetek es nem akar minel hamarabb letudni engem. letezik ilyen lany?? meg szuz vagyok es el akarom most mar vesziteni mindenkepp. ugyse leszek egy hosszu eletu ember meg nem is akarok az lenni. most mar elni akarok amig csak lehet. mindenkepp menni fogok prostikhoz de azert jo lenne meg infokhoz jutni. roszakat is olvastam sajnos de kockaztatok. ha randizok egy novel arra sokkal tobbet kell ennel kolteni aztan ugyse lesz szex szoval ez nekem megeri. 26F

2018. szept. 13. 14:01
 1/3 anonim ***** válasza:
A rosszlányok.hu oldalon el tudod olvasni a vendégek véleményét is.
2018. szept. 13. 14:03
 2/3 anonim ***** válasza:
24%
Kedves k..rva? Olyanról még nem hallottam.
2018. szept. 13. 16:10
 3/3 anonim ***** válasza:

Elég lutri... néha vannak kamu beszámolók is, ez nyilvánvaló.

Kockázat mindig lesz, akkor is ha randizol egy nővel, vagy beb...szva lefeküdnél vele. Azért a prostiktól sem kell sokat várni. Ez csak legyen egy szimbolikus jelentés. Elveszted a szüzességedet és kész. Túlleszel rajta, aztán mehet a randizás. Sokat ne várj tőle.

Mellesleg ha "pénzköltésnek" meg szexnek fogod fel a csajokat, akkor sok értelme nincs. Megsúgom, egy barátnővel nem csak kúrni lehet... de mindegy is, ott vannak a qrvák, befizeted a zs-t, aztán megcsinál.

Jó lesz az neked.

2018. szept. 13. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!