Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik, ha szex előtt pisiltek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, ha szex előtt pisiltek utána megmossátok magatok, hogy ha esetleg a csaj orálisan is kielégítene benneteket ne legyen kellemetlen szagotok?

Figyelt kérdés
jan. 18. 23:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
#10 hát jó büdös lehet a tiéd xD
jan. 19. 04:23
 12/19 anonim ***** válasza:

Na, akkor lehet készíteni a lepontozós újat.

Vemem történt, (férfi vagyok) , hogy alaposan megmostam magam, szex előtt, de amikor be akarta kapni a párom a brèt, megkérdezte, hogy megmostam-e?

Kellemetlen érzés volt, mert igen is alaposan megfürödtem mindenhol.

Hát újra lesikàltam magam, és akkor már nem volt kellemetlen szaga, pedig előtte nem pisiltem.

Szóval ilyen is volt.

jan. 19. 04:32
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
#10 mióta nem szokták? Máshogy hogy mosod meg? Tiszta vízzel? Az biztos sokat segít az egész nap a boxerban rohadó farkadon. Szegény nőid.
jan. 19. 07:28
 14/19 anonim ***** válasza:

Mert ha pl nem otthon szexelsz, vagy nem este fürdés után, akkor ezen tanakodsz vajon volt-e pisilni már elötte? :)

Én volt hogy otthon fürödtem, elautóztam a barátomhoz, pisiltem ez idő alatt. Simán kielégített szájjal, és én is őt. Bármikor.

jan. 19. 07:58
 15/19 anonim ***** válasza:
én mindig alaposan meg mosom meg kell tisztelni a párom hogy nem kínálom fel neki a túrós f@szom.
jan. 19. 08:14
 16/19 anonim ***** válasza:

15# itt szó nem volt túrós f..szról, csak pisilésröl.

Egy pisilés után még nem lesz koszos, büdös, túrós meg semmi ilyen egy pasi pénisze. Ha egészséges ugye. De ha meg nem az, fürdés után sem kellene. 🥹

jan. 19. 08:19
 17/19 anonim ***** válasza:

Ahogy a 14# és írta, simán van olyan, hogy ápolt a nemi szerv ( férfi - női egyaránt) attól, hogy pisilt egyet....

Én pl szeretem a pisiszexet, ha a nő bepisil...egy ápolt puncit imádok kinyalni pisisen is.

Vagy pl volt olyan barátnőm, aki kérte, hogy pisiljem le a mellét, utána egyből bekapta a meredező farkamat és pisisen úgy leszopott,hogy beleszédültem.

jan. 19. 08:53
 18/19 anonim ***** válasza:

Rendes férfiember úgy vizel, hogy visszahúzza az előbőrt, utána meg kirázza a makkot, így egy csepp vizelet sem marad ott. És persze előtte kezet mos, hogy oda szennyeződés ne kerüljön.

Utána a kézmosás már csak civilizációs norma. Praktikus oka nincs, mert a pénisze sokkal tisztább, mint bármi amit nyilvános helyen megfog.

jan. 19. 09:49
 19/19 anonim ***** válasza:
Én mindig leöblítem pisilés után ha otthon vagyok. Van erre kis törülközőm is.
jan. 19. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!