Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, ha szex előtt pisiltek utána megmossátok magatok, hogy ha esetleg a csaj orálisan is kielégítene benneteket ne legyen kellemetlen szagotok?
Figyelt kérdés
jan. 18. 23:16
1/19 anonim válasza:
Fiatalabb koromban nem érdekelt. Nyilván felnőttként már adok az ilyen dolgokra is.
3/19 anonim válasza:
Természetesen mindig megmosakszom szex előtt, ez nem azon múlik, hogy lesz-e orál vagy sem. A tisztálkodás alap.
4/19 anonim válasza:
Ha megvan a rendes és rendszeres higiénia, akkor 1-2 pisiléstől nincs semmilyen kellemetlen szag, vagy íz. Engem kifejezetten zavar ha vki minden után rohan mosakodni szex közben.
N
5/19 anonim válasza:
Nem tudom mi a jobb íz. Egy amúgy rendszeresen tisztántartott szerszám gyárija, vagy a tusfürdő átható aromája.
6/19 anonim válasza:
Nem "szex közbenről" volt szó, hanem szex előttről. Általában nem bújunk ágyba a másikkal a napi kosztól retkesen. Persze alkalomadtán előfordulhat olyan spontán szituáció, amikor nincs lehetőség tisztálkodni vagy a vágy felülírja a tisztaságra vonatkozó igényt, de normás esetben nálunk mosakodással kezdődik a dugás.
7/19 anonim válasza:
Máshogy értelmeztem a kérdést. Nem arról volt szó, hogy fürdés van-e szex előtt, hanem hogy pisilés van-e. Tegyük fel, hogy valaki lezuhanyzott, mert persze ez legyen alap, de előfordulhat, hogy zuhany után, de még szex előtt kell pisilni. Erre értettem, hogy szerintem ez esetben nem szükséges még egy nagy mosdás.
4# voltam
8/19 A kérdező kommentje:
4-es, nem nagy mosdásról van szó, hanem, hogy pisilés után csapvízzel a mosdóban leöblíti-e a szerszámát?
jan. 18. 23:36
10/19 anonim válasza:
5-os, miota tusfurdozi be valaki a farkat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!